star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Lajosmizse

  • 49 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 55 147 m²

    telek

Vételár:

24 millió Ft

Eladó ház Lajosmizse

  • 49 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 55 147 m² telek

  • Eladó ház Lajosmizse

  • 49m²


Ár:

24 000 000 Ft

Építés éve
1910
Szintek
1
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
szén-fa (kazán)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Lajosmizse Bács-Kiskun megye határán, a Duna–Tisza közi homokhátság északi részén, Kecskeméttől 17 kilométerre északnyugatra terül el. Lajosmizse külterületei részben még a homokhátság eredeti felszíni formáit őrzik; számos kisebb homokdűnét és homokhátat láthatunk itt, amelyek az uralkodó széliránynak megfelelő északnyugat-délkeleti irányba rendeződve szelik át a tájat. A magasabban fekvő dűnesorok között számos apróbb tó, illetve mocsár húzódik meg.Lajosmizse az M5-ös autópályán vagy az 5-ös főúton – a középkori Buda-Kecskemét-Szeged öreg országúton – csatlakozik Magyarország fő közlekedési hálózatához; utóbbi végighalad a belterületén, míg az előbbi északkelet felől elkerüli azt. A környező jelentősebb települések közül Cegléd felől Csemőn keresztül a 4608-as, Kunszentmiklós felől az 5211-es úton érhető el.Alsólajos területre a régi 5-ös út 73-as km kőnél kell lekanyarodni. A földterület egy erdőn keresztül közelíthető meg földúton. A meghirdetett tanyához 5755 m2-es saját telek is tartozik,de a tulajdonos másik 3 mezőgazdasági területével együtt,az 5 hektáros művelésre alkalmas területekkel együtt adja el. A ház 49m2, 3 szobából és egy konyhából áll. A WC különálló épületben van. Érdemes a kis szobát átalakítani fürdőszobává, hogy kényelmesebb legyen az élet. A Ház előtt egy fedett terasz is egyszerűen kialakítható, esetleg a fürdőszoba ide is beintegrálható. Több gazdasági építmény is van a telken, némelyik nagyon egyszerűen lebontható, áttelepíthető. A mezőgazdasági gépek eladásától nem zárkózik el a tulajdonos, a konkrét értékekről vele kell egyeztetni, ha a vevő a teljes ingatlan megvételét kezdeményezi. Érdeklődése esetén keressen bátran!


Elhelyezkedés

Lajosmizse, Alsólajos tanya


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6459191


+36 70

Ingatlannet kód: NET6459191


Az általad megtekintett eladó lajosmizsei (Alsólajos tanya) tanya 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A tanyáról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 49 m², míg a hozzá tartozó teleké 55 147 m². További jellemzői: az építés éve 1910, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa szén-fa (kazán). Parkolási lehetőség: udvarban. A tanya ára 24 millió Ft, négyzetméter ára 489 796 Ft, ami a lajosmizsei átlaghoz képest 21%-kal magasabb. Az ingatlant Unyi Gábor referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6459191. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Lajosmizse ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.