star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Lajosmizse

  • 100 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 351 m²

    telek

Vételár:

43,5 millió Ft

Eladó ház Lajosmizse

  • 100 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 351 m² telek

  • Eladó ház Lajosmizse

  • 100m²


Ár:

43 500 000 Ft

Építés éve
1989
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Lajosmizsén központhoz közel eladó egy tégla szerkezetű részben felújított családi ház garázzsal, melléképülettel, nagy területtel.

A 3 szobás, 100 m2-es ház nyugodt környezetben helyezkedik el. Felújítása alkalmával cserélve lettek a nyílászárók, és a szobákban a burkolatok.
A műanyag nyílászárók redőnyökkel felszereltek, ami tovább növeli az ingatlan komfortérzetét.
A telken lévő kert gazdálkodásra kiválóan alkalmas, így azok számára, akik szeretnének saját zöldséget termeszteni vagy kedvtelésből állattartást folytatni, tökéletes választás lehet.
A tetőtér beépítésével tovább növelhető a lakótér, míg a pince extra tároló helyet biztosít.
Az ingatlanhoz tartozik egy fedett terasz is.
A fűtés megoldása gazdaságos és környezetbarát, hiszen gáz kazán mellett van lehetőség vegyes tüzelésű kazán használatára is, amely jelentős megtakarítást jelenthet a fűtési költségeken.

Lajosmizse egy nyugodt, kedves kisváros, mely számos kikapcsolódási lehetőséget kínál lakóinak, mindössze pár percnyire az autópályától.
A városban találhatók iskolák, óvodák, üzletek és egyéb szolgáltatások, amelyek megkönnyítik a mindennapokat. Ha egy csendes, de mégis jól megközelíthető helyen szeretné megtalálni új otthonát, Lajosmizse ideális választás lehet.

Az ingatlan hitelezhető!

További információkért és időpont egyeztetéssel kapcsolatban hívjon bizalommal hétvégén is!
A DUNA HOUSE teljes kínálatával állok rendelkezésére.
INGATLAN - HITEL - ÉRTÉKBECSLÉS - ENERGETIKA
További információkért keressen a megadott elérhetőségek egyikén.

Tel.: +36-70/884-0033
E-mai: jerkovics.martin@dh.hu

Referencia szám: HZ091958


Elhelyezkedés

Lajosmizse


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6640282


Kecskemét, Jókai utca 5.

Kecskemét, Jókai utca 5.

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6640282

Kecskemét, Jókai utca 5.

Kecskemét, Jókai utca 5.

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó lajosmizsei családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 351 m². További jellemzői: az építés éve 1989, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 43,5 millió Ft, négyzetméter ára 435 000 Ft, ami a lajosmizsei átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Jerkovics Martin referens a Kecskemét, Jókai utca 5. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640282. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Lajosmizse ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.