star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Lajosmizse

  • 110 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 763 m²

    telek

Vételár:

29,9 millió Ft

Eladó ház Lajosmizse

  • 110 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 763 m² telek

  • Eladó ház Lajosmizse

  • 110m²


Ár:

29 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
1
Szobák száma
2
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Lajosmizsén 104m2-es 1763m2-es telekkel rendelkező családiház eladó!
Az ingatlan beton alapra, tégla falazatból épült, jelenlegi tulajdonosa, már elkezdte, az ingatlan felújítását, és a belső
átalakítását, így már nem sok dolog várat magára, leginkább belső munkálatok vannak még hátra. A felújításhoz látványképek is készültek. igazán ízléses otthon válhat belőle a munkálatok elvégzése után. A külső része már készen van, 8cm-es szigeteléssel, és a tető szerkezet megerősítésével, így napelemes rendszert is nyugodtan lehet rá tenni, ehhez a a teljes villanyhálózat ki lett építve. illetve úgy lett kialakítva, hogy a lehet rá igényelni a "H" tarifát, valamit elektromos autókhoz a töltést ki lehet alakítani. Beszerelésre került, hűtő fűtő klíma, a fűtése az ingatlannak, ezen kívül, cserépkályha, vegyes tüzelésű kazán, és gázkazán is. Nyílászáróit részben már kicserélték műanyagra. Minden közművel rendelkezik. Az ingatlanban a hatalmas amerikai konyhás nappalin kívül, még kettő külön szoba, és egy fürdőszoba kapott helyet. Igény esetén a tetőtér kialakítható még lakórésznek, ami közel 60m2-es. Rendelkezik még egy pince résszel, ami jelenleg garázs és kazánház, ami 40m2-es. Így a hasznos alapterület jelenleg 144-m2. Telek területet rendelkezik fúrt kúttal, és melléképületekkel.
Elhelyezkedését tekintve, központhoz közel található, így minden elérhető távolságban , 10-15 perc sétával megközelíthető. Amennyiben még elérhető árban szeretne családi házat, melyből egy ízléses otthont tud kialakítani a saját igényei szerint, úgy hívjon bizalommal. Szomszéd mentes, Tanya ingatlan beszámítása lehetséges.

A környékről:

Családi házas


Helyiségek

Terasz
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
étkező
nincs megadva
Erkély
nincs megadva

Elhelyezkedés

Lajosmizse, Lajosmizse területén, eladó egy 104 m2-es családi ház, 1763 telekkel.


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6644360


Balla Ingatlan - Kecskemét

Balla Ingatlan - Kecskemét

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6644360

Balla Ingatlan - Kecskemét

Balla Ingatlan - Kecskemét

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó lajosmizsei (Lajosmizse területén, eladó egy 104 m2-es családi ház, 1763 telekkel.) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 763 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 29,9 millió Ft, négyzetméter ára 271 818 Ft, ami a lajosmizsei átlaghoz képest 39%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Borbély Hajnalka referens a Balla Ingatlan - Kecskemét irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6644360. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Lajosmizse ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.