star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Lakhegy

  • 144 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 524 m²

    telek

Vételár:

24,9 millió Ft

Eladó ház Lakhegy

  • 144 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 524 m² telek

  • Eladó ház Lakhegy

  • 144m²


Ár:

24 900 000 Ft

Építés éve
1965
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Az OPENHOUSE ZALAEGERSZEG INGATLANIRODA kínálatában eladó a #166892 hivatkozási számú LAKHEGYI CSALÁDI HÁZ.

 

Az ingatlan egy 1524 négyzetméteres telken helyezkedik el, ahol egy 87 négyzetméteres családi ház található. A házban összesen 3 szoba, 1 előszoba, 1 zárt terasz, 1 konyha, 1 fürdőszoba (wc-vel), 1 kamra, valamint egy nyitott terasz is megtalálható. Az épület alatt 2 pince is kialakításra került - az egyik a termények tárolására, a másik pedig a fatároló és a kazánház.

A ház melegét radiátorokon keresztül szilárd tüzelésű kazán biztosítja, míg a melegvizet villanybojler szolgáltatja. A házat 2018-ban frissen festették, és folyamatosan karbantartják. Az ingatlanban víz, villany és csatorna be van vezetve, de a gáz csak a telken elérhető. A nyílászárók régi fából készültek, de kiváló állapotban vannak. A tető cserép fedésű, és a ház nyugati tájolású, így mindig élvezheti a napfényt a déli tájolású udvaron.

Az épület két részből áll, az első részt 1965-ben építették, majd 1982-ben bővítették a konyha, fürdő és kamra hozzáadásával. Ennek következtében az első rész stukatúros födém szerkezetű, míg az újabb rész betongerendás betonfödémmel rendelkezik. A kilátás gyönyörű, és a környék nyugalmát élvezheti.

Lakhegy egy kis falu Zala megye szívében, északon, Vas megye határán. A Sárvíz patak völgyében elterülő település híres szőlőseiről és gyümölcsöseiről, és a "Lakhegyi mézes" szőlőfajta egykori nemesítéséről. A levegője kiváló, és a terület változatos növényvilága is kiemelkedő. A környező falvak, települések, a Kőszegi-hegység és az Alpok vonulatai is gyönyörű kilátást biztosítanak.

Ha szeretne egy csendes, nyugodt környezetben elhelyezkedő családi házat Lakhegyen, ahol a természet közelsége és a vidéki élet varázsa összetalálkozik, ne hagyja ki ezt az lehetőséget! Jöjjön el, és győződjön meg maga is a szépségeiről és a nyugalmáról!

Keressen a 06305295800 telefonon, vagy írjon a robert.laska@oh.hu email címre és tekintsük meg !

Ha felkeltette érdeklődését ez az ELADÓ LAKHEGYI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely más CSALÁDI HÁZ és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #166892

Az OPENHOUSE ZALAEGERSZEG INGATLANIRODA tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.

A CSALÁDI HÁZ VÁSÁRLÁSHOZ HITELT IGÉNYELNE? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.

További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.


Elhelyezkedés

Lakhegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6613648


Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6613648

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó lakhegyi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 48 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 144 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 524 m². További jellemzői: az építés éve 1965, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 24,9 millió Ft, négyzetméter ára 172 917 Ft. Az ingatlant Laska Róbert referens az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6613648. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Lakhegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.