star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Lakitelek

  • 58 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 838 m²

    telek

Vételár:

26 millió Ft

Eladó ház Lakitelek

  • 58 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 838 m² telek

  • Eladó ház Lakitelek

  • 58m²


Ár:

26 000 000 Ft

Szobák száma
2 (1 + 1)
Fűtés
konvektor

Az ingatlanról:

Lakitelek nagyközségben összközműves 838nm-es telken, 1.5 szobás lakóház megvételre ajánlott! A családi házban kialakításra került 1 tágas nappali, kisméretű hálószoba, 1 zuhanyzós fürdőszoba, konyha éléskamrával és kényelmes előszoba. A vályog falazatú ház fűtése történhet konvektorral, épített cserépkályhával vagy inverteres klímával. A felújítás során kicserélésre került a bejárati ajtó és redőnyös műanyag ablakok kerültek beépítésre. Az ingatlan némi felújítás során, hangulatos kuckó lehet fiatal párnak vagy régebb óta fiatal házaspárnak. A ház településen belüli elhelyezkedése jó, könnyen elérhető minden fontos közintézmény és üzlet. Ha ajánlatom felkeltette érdeklődését, kérem, hívjon és tekintsük meg együtt az ingatlant.


Elhelyezkedés

Lakitelek


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6628096


+36 30

Ingatlannet kód: NET6628096

Az általad megtekintett eladó lakiteleki családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 58 m², míg a hozzá tartozó teleké 838 m². További jellemzői: a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 26 millió Ft, négyzetméter ára 448 276 Ft, ami a lakiteleki átlaghoz képest 23%-kal magasabb. Az ingatlant Fehér Sára referens a Fehér Sára irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6628096. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Lakitelek ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.