star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Lánycsók

  • 300 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 2 505 m²

    telek

Vételár:

45 millió Ft

Eladó ház Lánycsók

  • 300 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 2 505 m² telek

  • Eladó ház Lánycsók

  • 300m²


Ár:

45 000 000 Ft

Építés éve
1985
Szobák száma
6 (5 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Árcsökkenés!!!
Lánycsókon csendes, de központi helyen jó állapotú kétgenerációs családi ház eladó.

A házat ajánlom nagyobb családok számára vagy összeköltöző két generáció részére, gazdálkodásra kiválóan alkalmas!

A tető 2022-ben lett felújítva, ekkor került elhelyezésre az 5 kW teljesítményű napelem rendszer is. A külső nyílászárók hőszigeteltek, redőnyösek, szúnyoghálósak. A ház fűtését egy 2020-ban felszerelt kondenzációs gázkazán biztosítja, ezen kívül lehet még fűteni vegyes tüzelésű kazánnal, a nappaliban beépített cserépkályhával és légkondicionálóval is.

A földszinten előszoba, fürdő WC-vel, kamra, két hálószoba (20 és 25 m2-es), nappali-étkező-konyha, a tetőtérben előtér, fürdő (zuhanyzó, kád) WC-vel és egy szoba található. A szobák laminált padlósak, a többi helyiség járólapokkal burkolt, a nappali falazata belülről hőszigetelt és különleges, kőmintás burkolattal burkolva. Az udvarból megközelíthető külön bejáratú lakrészben előszoba, étkező-konyha, fürdő WC-vel, kamra, nappali hálófülkével került kialakításra.

Az udvarban van még egy különálló présház pincével, pihenőszobával és nagy terasszal, valamint ólak, tárolók, garázs, kazánház, játszótér, ásott kút, egy telepített akácos, gyümölcsfák és kert.

Az egész telek kerítéssel körbekerített, az udvar egy része térkövezett és aszfaltos.

Jöjjön, tekintse meg ezt a jó elhelyezkedésű, különleges ingatlant!


Elhelyezkedés

Lánycsók


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6529483


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6529483

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó lánycsóki családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 300 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 505 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 45 millió Ft, négyzetméter ára 150 000 Ft, ami a lánycsóki átlaghoz képest 34%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Róbert referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6529483. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Lánycsók ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.