star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Leányfalu

  • 260 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 645 m²

    telek

Vételár:

215 millió Ft

Eladó ház Leányfalu

  • 260 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 645 m² telek

  • Eladó ház Leányfalu

  • 260m²


Ár:

215 000 000 Ft

Építés éve
1995
Szobák száma
5
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Mediterrán hangulatú családi ház

Megvételre kínálok egy három szintes 260 nm-es családi házat Leányfalun, jól megközelíthető helyen.

Az ingatlan öt szobás, két fürdőszobás, minőségi életterekkel rendelkezik. A kellemes, tágas terek otthonos és kényelmes életérzést nyújtanak, teret adnak nagyobb családi, baráti összejövetelek befogadására is. A ház körbenapozott, a ház fekvése és a sok ablak miatt az ingatlan kifejezetten világos.

A terasz és az intim kertrész ideális a feltöltődésre, pihenésre.

A konyha és a nappali egybe nyitott, de mégis szeparált. A földszinten hálószoba és fürdőszoba is kialakításra került. Az emeleten három tágas hálószoba és fürdőszoba szolgálja a lakók kényelmét.

A szuterénben található a garázs, ahol két autó számára van hely. A garázs mellett komfortos méretű mosókonyha található és egy külön lakrészt is kialakítottak teljesen szeparáltan, önálló bejárattal.

A kerti szerszámoknak kerti tároló ad helyet.

A közlekedés kiváló akár a leányfalusi strand, akár Újpest központ felé. A Duna part kisebb sétával elérhető.

Családok, akár két generáció számára ideális választás.

Dunakanyar, Budapest közelében, Szentendre közelében, gyógyfürdő, jó közlekedés
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Mosókonyha
30m²
Fürdőszoba
8m²
Szoba
16m²
Szoba
15m²
Szoba
30m²
Fürdőszoba
4m²
Nappali
60m²

Elhelyezkedés

Leányfalu


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6563695


+36 70

Ingatlannet kód: NET6563695

Az általad megtekintett eladó leányfalui családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 260 m², míg a hozzá tartozó teleké 645 m². További jellemzői: az építés éve 1995, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 215 millió Ft, négyzetméter ára 826 923 Ft, ami a leányfalui átlaghoz képest 17%-kal magasabb. Az ingatlant Spitzer Ágnes referens az Otthon Centrum irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6563695. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Leányfalu ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.