star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Leányfalu

  • 90 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 168 m²

    telek

Vételár:

76,9 millió Ft

Eladó ház Leányfalu

  • 90 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 168 m² telek

  • Eladó ház Leányfalu

  • 90m²


Ár:

76 900 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
2
Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló

Az ingatlanról:

Leányfalu – KÖZPONTI RÉSZÉN – csendes, nyugodt utcában ELADÓ egy 168 nm-es telken fekvő, 90 nm-es önálló családi ház, két külön bejárattal.

Az ingatlan az 1960-as években épült, majd 2022-ben teljeskörű felújításon esett át. Kívülről 15 cm-es dryvit szigetelést kapott, a tetőt betoncserép fedi, szigetelve van, a födém fából van.

Felújított állapotú, a nyílászárók műanyag thermo üvegesek, a szobák laminált parkettásak az emeleten, az alsó szinten minden helyiség járólapos. A vezetékek cseréje és a H – tarifa bevezetése megtörtént.

Elosztását tekintően az alsó szinten található egy étkezős konyha nappalival, zuhanyzós fürdőszoba és a terasz beépítésre került, hálószobát alakítottak ki belőle.

Az emeleten van 2 félszoba, kádas fürdőszoba és egy közös tér. A belső lépcső könnyen kialakítható.

A homlokzati festéshez szükséges anyagok megvásárlásra kerültek, így már csak a kivitelezés munkadíja marad az új tulajra.

A fűtésért Ariston gázcirkó és elektromos fűtés is felel.

A kertben tároló helyiség és autóbeálló is van.

Összközműves, hétvégi ház besorolású.

A közelben leányfalusi strand, iskola, bölcsőde, benzinkút, posta, cukrászda, gyógyszertár pár percen belül megközelíthetőek gyalogosan. Buszmegálló 3 perc gyalogtávra van.

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.


Elhelyezkedés

Leányfalu, Leányfalu


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6633136


+36 20

Ingatlannet kód: NET6633136

Az általad megtekintett eladó leányfalui (Leányfalu) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 168 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A családi ház ára 76,9 millió Ft, négyzetméter ára 854 444 Ft, ami a leányfalui átlaghoz képest 20%-kal magasabb. Az ingatlant Prossima Casa Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6633136. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Leányfalu ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.