star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Lenti, Lentihegy

  • 100 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 2 689 m²

    telek

Vételár:

36 millió Ft

Eladó ház Lenti, Lentihegy 1. kép

Eladó ház Lenti, Lentihegy

  • 100 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 2 689 m² telek

  • Eladó ház Lenti, Lentihegy

  • 100m²


Ár:

36 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
2
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Parkolás
udvarban
Légkondícionáló
van
Bútorozott
Megegyezés szerint
Kilátás
Panorámás

Az ingatlanról:

Zalában, Lenti legszebb részén, Lentihegyen tulajdonostól eladó egy panorámás ingatlan.

Az épület teljes mértékben alkalmas állandó lakhatásra, de vásárolhatja befektetésként, vagy nyaralónak is. Rendkívül alacsony rezsiköltség jellemzi.A teljes épület 10 cm külső hőszigeteléssel, és külön a tetőtér mennyezete, oldalfalai is hőszigeteltek. Jó minőségű műanyag, és fa nyílászárókkal felszerelt, a gazdaságos fűtésről 3 db korszerű inverteres fűtőklíma gondoskodik /H-tarifa igényelhető/, de lehetőség van szilárd tüzelésre is. Villany- és vízhálózat  rendben van, a tető cseréppel fedett. Melegvizet villanybojlerek adják.Közművek: áram, víz, a gáz pedig telekhatáron belül rendelkezésre áll. A szennyvíz a ház csatornáin keresztül emésztőbe távozik.A ház alatt régi pince és fatároló helyiség található, előtte egy nagyméretű betonozott terasszal.A ház lakórésze 100 nm, alsó szinten nagyméretű előszoba, egy 20 nm-es nappali, konyha, két fürdőszoba, wc, kamra, tároló találhatóak. A nappali világos, körbe napozott, nagy erkélyes. A tetőtérben két, keletre és nyugatra néző szintén erkélyes hálószobák találhatók beépített szekrényekkel, mindkettőhöz wc, a nagyobbik hálóhoz zuhanyzó is tartozik.A ház tájolása a gyönyörű kilátás mellett rendkívül jó, K-Ny-i. A környezet természetközeli, nagyrészt kedves osztrák szomszédokkal. A terület részben elkerített, ahol díszkert lett kialakítva.Az ingatlan autóval aszfaltos úton, és két helyről is megözelíthető, a buszmegállótól kb. 600 méterre található. Művelési ág alól kivett 2689 m2 gyümölcsös: alma, szilva, cseresznye, kajszi, meggy, körte, dió található, végén egy kis akácos van. A tulajdonviszony rendezett, per és tehermentes. A telekhatár földmérő által kijelölt, részben elkerített, az ingatlan utcanévvel és házszámmal rendelkezik. Lenti egy dinamikusan fejlődő kisváros, autóval 3 perc. A központban minden megtalálható, Spar, Penny, Coop, stb., Diego, Pepco, Rossmann, Posta, különböző szaküzletek, autó szerelők,tüzépek, korszerű szakorvosi rendelő, gyógyszertárak, kávézók, éttermek, termálfürdő, kormányablak. A Lenti thermálfürdő és a Zalai dombság kedvelt túrisztikai célpont, sok osztrák, német, holland ingatlantulajdonossal. Ausztria közelsége lehetővé teszi a külfödi munkavállalást, a horváth tengerpart pedig 3 órás autózással, ugyanígy Budapest is autópályán, kényelmesen elérhető, Budapestre buszjárat közlekedik a Lenti buszpályaudvarról. Az ingatlanra  kézpénzes vevőt várok.  Ingatlanos közreműködését nem kérem.Érdeklődni a +36703868094 -es telefonszámon lehet 9 és 19 óra között.Ára: 99 900 EURO vagy 36 000 000 Forint.


Elhelyezkedés

8960, Lenti, Lentihegy, Felső-Budahegyi utca 70


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: 6655101


Az általad megtekintett eladó Lenti, lentihegyi (Felső-Budahegyi utca 70) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 689 m². Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 36 millió Ft, négyzetméter ára 360 000 Ft, ami a lenti átlaghoz képest 19%-kal magasabb. Az ingatlant Major Tímea hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6655101. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Lenti, Lentihegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.