star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Lepsény

  • 300 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 300 m²

    telek

Vételár:

37,9 millió Ft

Eladó ház Lepsény

  • 300 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 300 m² telek

  • Eladó ház Lepsény

  • 300m²


Ár:

37 900 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes
Légkondícionáló
nincs

Az ingatlanról:

A Lido Home Ingatlanközvetítő iroda eladásra kínálja LEPSÉNYBEN található CSALÁDI HÁZAT, amely méretének és elrendezésének köszönhetően alkalmas vállalkozásra vagy több generáció együtt lakhatására is!
Az ingatlan jellemzése:1300 m2-es a telek nagysága, a hasznos lakótér területe 300 m2, amelyben 5+1 hálószoba, 3 fürdőszoba + WC, konyha, nappali, közlekedő található. Az épület első része vegyes falazatú, ahol konyha, két szoba, fürdőszoba, nappali, közlekedő került kialakításra. A házhoz épített rész tégla falazatú, amelyben két szoba, fürdőszoba + WC van, továbbá a családi kikapcsolódás fokozására még egy hatalmas fűthető belső medence, amely víz forgatóval, homokszűrővel, rejtett hangulatvilágítással felszerelt. A vendégház könnyűszerkezetes felépítésű, itt két szoba, fürdőszoba található.
A fűtést egy Beretta kondenzációs kazán biztosítja, valamint a téli esték hangulatát a nappaliban kialakított kandalló melege szolgálja. A meleg víz ellátása villanybojlerrel történik.
Az udvarban kocsibeálló. Az ingatlan kamerarendszerrel és mozgásérzékelővel felszerelt.
Lepsény csendes részén helyezkedik el a családi ház. A vasútállomás, buszmegálló, iskola, óvoda, bolt, orvosi rendelő 10-15 perces sétára vannak.
Amennyiben a LIDO HOME által kínált 4938 LEPSÉNYI CSALÁDI HÁZ vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését hívjon a megadott telefonszámon.
Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!


Elhelyezkedés

Lepsény


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6491470


+36 70

Ingatlannet kód: NET6491470

Az általad megtekintett eladó lepsényi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 300 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 300 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 37,9 millió Ft, négyzetméter ára 126 333 Ft, ami a lepsényi átlaghoz képest 69%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Erika referens a Horányi Hajnalka irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6491470. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Lepsény ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.