star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mád

  • 106 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 970 m²

    telek

Vételár:

39,99 millió Ft

Eladó ház Mád

  • 106 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 970 m² telek

  • Eladó ház Mád

  • 106m²


Ár:

39 990 000 Ft

Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Parkolás
1 garázs

Az ingatlanról:

MÁD EGYIK LEGPATINÁSABB ÉPÜLETE!
Eladásra kínálok Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében, Mád nagyközségben egy 970 nm-es telken fekvő, 106,6nm nettó alapterülettel rendelkező 100 éves, kőből épült, cseréppel fedett családi házat, amelyhez egy 64 nm nettó alapterülettel rendelkező, 30 éve épült második ház is tartozik, illetve több tároló, garázs és két db borospince is helyet kapott.
Az ingatlanban a villanyvezeték rendszer részben ki lett cserélve.
A házak fa födémmel rendelkeznek és cserép borítást kaptak.
Fűtését tekintve gázkonvektor kialakítású és a nagyszobában helyet kapott egy hatalmas cserépkályha. Stílusában nagyon illik a házhoz. Ki kell emelni, hogy a gerendás födémszerkezet nem festve van, hanem ápolva, ezért kiváló állapotú.
Burkolatát - a főépületben - tekintve a szobákban hajópadló kapott helyet, a többi helység burkolása járólappal történt. Egy szoba padlószőnyeg borítású.
Nyílászáróit tekintve a főépületben nincs cserélve az ajtó és az ablak, viszont rendkívül jó állapotban van a folyamatos karbantartásnak köszönhetően. A kis, vagy modern ház, ami a főépület mögött kapott helyet közvetlenül a patak partján, teljes nyílászáró cserén esett át.
Itt ki kell említenem, hogy a főépület rendkívül jó állapotban van.
Meg kell említeni, hogy az ingatlan elhelyezkedése nagyon speciális, ugyanis domboldalon helyezkedik el, nyugati fekvésű.
A falu azon részéntalálható, amely nagyon gyorsan fejlődik, ráadásul háromszög alakú a telek. Bejárata széles, lejtős, ebből adódóan a ház hátsó része szuterén kialakítású, azaz a hátsó szoba alatt van még egy alsó szoba külön bejárattal.
A telken található két pincéből az egyik érlelő, a másik pedig ászok pince, mind a kettő kőből kirakott, boltíves kialakítású.
A teleknek két bejárata van és a kert végében egy patak is folyik.
Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, keressen bizalommal!
Helyiséglista:
- szoba
- szoba
- szoba
- fürdőszoba
- konyha
kisház:
- szoba
- konyha
- fürdőszoba
- előszoba
- szoba


Elhelyezkedés

Mád


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6636296


HASONLÓ INGATLANOK


27 900 000 Ft

Mád

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 120m²

23 990 000 Ft

Mád, Táncsics út

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 118m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6636296

Az általad megtekintett eladó mádi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 33 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 106 m², míg a hozzá tartozó teleké 970 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 39,99 millió Ft, négyzetméter ára 377 264 Ft, ami a mádi átlaghoz képest 42%-kal magasabb. Az ingatlant Kovács Julianna referens a Kovács Julianna irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6636296. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mád ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.