star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Maglód

  • 59 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 152 m²

    telek

Vételár:

45,9 millió Ft

Eladó ház Maglód

  • 59 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 152 m² telek

  • Eladó ház Maglód

  • 59m²


Ár:

45 900 000 Ft

Építés éve
2007
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

ELADÓ MAGLÓDON EGY 2007-BEN ÉPÜLT SZIGETELT HÁZ !!!Maglódon csendes ,nyugodt környezetben eladó egy Porotherm 30-s téglából épült 5 1 m2-s szigetelt ikerház fél 152 m2-s telekkel. Padlástere nem beépíthető, de tárolásra alkalmas.Az ajtón egy előszobán ( itt a padlás feljáró ajtaja is)keresztül jutunk be az amerikai konyhás nappaliba melyből üveg ajtón ki léphetünk a térkövezett teraszra és az udvarra.Az előszobából nyílik egy hálószoba és külön a kádas fürdőszoba toalettel. A nappaliban egy fatüzelésű kályha is helyet kapott.A házban található bútorok , a kályha, kamerák, riasztó, a padláson pót burkolatok mind az árban vannak.Budapest központjától 28 km-re, a főváros XVII. kerületének határától azonban csak 3 km-re található.Maglódot MÁV-járatokkal a Keleti pályaudvarról és Sülysápról a Budapest–Újszász–Szolnok-vasútvonalon , Volánbusszal Kőbánya-Kispestről, Monorról és az Örs vezér térről lehet megközelíteni. Az Auchan bevásárlóközponthoz a 162-es jelzésű BKK busz jár ki, innen pedig helyi járattal vagy az ingyenes Auchan-járattal lehet bejutni a városba.Bevásárlási lehetőség, iskola, orvosi rendelő.Keressen bizalommal a hét bármely napján akár hétvégén is .Teljes körű ügyintézéssel segítem minden kedves ügyfelemet, egészen birtokba adásig!Hitelügyintézés és Ügyvédi közreműködés egy helyen .

Referencia szám: HZ045308


Elhelyezkedés

Maglód


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6630196


+36 20

Ingatlannet kód: NET6630196


Az általad megtekintett eladó maglódi ikerház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 59 m², míg a hozzá tartozó teleké 152 m². További jellemzői: az építés éve 2007, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Az ikerház ára 45,9 millió Ft, négyzetméter ára 777 966 Ft, ami a maglódi átlaghoz képest 5%-kal magasabb. Az ingatlant Varga Tamás referens a Maglód irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6630196. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Maglód ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.