star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Maglód

  • 190 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 608 m²

    telek

Vételár:

100 millió Ft

Eladó ház Maglód

  • 190 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 608 m² telek

  • Eladó ház Maglód

  • 190m²


Ár:

100 000 000 Ft

Szintek
3
Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Saját vállalkozásod/vállalkozása van és nem akarsz/nem akar sokat utazni az irodáig?
Felnőttek a gyerekek és külön élnének de mégis örülnél/örülne ha a közeledben/közelében lennének?
Több generáció élne együtt de mégis külön?

Akkor remek választás ez a két külön bejárattal ellátott Maglódi ingatlan Pest vármegyében, ahol mindkét szinten szinte minden megtalálható, s ha mégis úgy érzed/érzi, hogy nem elég a közel 200 nm akkor egy nagy pince is rendelkezésre áll.
A ház Maglód központjától pár percre található egy csendes utcában. A közelben játszótér, bevásárlóegységek (Auchan, Fressnapf), óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár is van. Könnyen megközelíthető akár az M0 autópályáról akár a 31-es útról.

A ház a 90-es években épült, korának megfelelő állapotú. Két külön bejárata van, így az alsó és felső szint teljesen elkülöníthető. At emeleten egy nagy légtérben van a nappali az étkező, mely több helyen is leválasztható, így akár több szoba is kialakítható. Egy zuhanyzós fürdőszoba wc-vel és egy külön wc is van az emeleten. Az alsó szinten a nappaliból nyílik egy szoba, egy gardróbszoba, fürdőszoba, wc, és a konyha, amihez egy kamra is tartozik. A konyhából nyílik a másik szoba, mely az utcafrontra néz. A nappali így méltán a ház központi része. A fürdőszobában egy épített nagy méretű zuhanyzó várja a felfrissülni vágyókat, a wc pedig külön helyiségben van. A nappali hátsó kijáratán keresztül egy zárt teraszra jutunk, ami a közel 450 nm-es telek zöld kertjére néz.

Elérhetőségeim bármelyikén kereshetsz/kereshet amennyiben komolyan érdekel/érdekli az ingatlan.

Tóth Ágnes Fundamenta Személyi Bankár és Ingatlanközvetítő


Elhelyezkedés

Maglód


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6644663


+36 30

Ingatlannet kód: NET6644663


Az általad megtekintett eladó maglódi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 190 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 608 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 100 millió Ft, négyzetméter ára 526 316 Ft, ami a maglódi átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tóth Ágnes referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6644663. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Maglód ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.