star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Magyaralmás

  • 73 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 674 m²

    telek

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó ház Magyaralmás

  • 73 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 674 m² telek

  • Eladó ház Magyaralmás

  • 73m²


Ár:

39 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1960
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Magyaralmáson, központ közeli csendes, aszfaltos utcában eladó ez a felújításra szoruló, tégla építésű 2 szobás családi ház, 1674 négyzetméteres telken. Csodás családi fészek alakítható ki belőle.

A házban két nagy szoba, konyha, fürdőszoba és előszoba található. A teljes épület alatt szépen megépített, poroszsüveg boltozatos, több helyiséges pince található. Az udvaron garázs és egyéb melléképület van.
A fűtés gázkonvektorokkal és cserépkályhákkal van megoldva. A melegvízet egy pár éves villanybojler szolgáltatja.

Ha nyugalomra vágyik, ez a ház ideális akár pihenés vagy állandó otthon céljára is. A nagy udvar, gazdasági épületek és a kert akár gazdálkodásra is lehetőséget nyújt.

A faluközpont pár perces sétára van. Ott található minden szükséges közintézmény, boltok, orvos, óvoda, iskola és a távolsági buszmegálló is. Székesfehérvár és Mór is 12 kilométer távolságra van.

Kérésre szívesen küldök külső képeket is! Az ár irányár és minden ajánlatot meghallgatunk!

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is. csendes utca, jó közlekedés, redőnyözött, pince, zöld övezet, melléképület
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Magyaralmás, Magyaralmás


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6652613


+36 70

Ingatlannet kód: NET6652613

Az általad megtekintett eladó magyaralmási (Magyaralmás) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 73 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 674 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 546 575 Ft, ami a magyaralmási átlaghoz képest 21%-kal magasabb. Az ingatlant Wollein Attila referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6652613. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Magyaralmás ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.