star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Magyarbánhegyes

  • 90 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 796 m²

    telek

Vételár:

13,5 millió Ft

Eladó ház Magyarbánhegyes

  • 90 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 796 m² telek

  • Eladó ház Magyarbánhegyes

  • 90m²


Ár:

13 500 000 Ft

Építés éve
1985
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Eladásra kínálok Magyarbánhegyesen egy 1985-benben épült vegyes falazatú lakóházat.

Az épület jó állapotú melyben megtalálunk egy nappalit, 2 szobát, konyhát, egy kamrát, nyári konyhát valamint egy tároló helyiséget is.

A fürdőszoba és a wc külön helyiségben került kialakításra.

A telek teljesen körbe van kerítve, önálló udvarral rendelkezik, melyhez tartozik egy akár személygépkocsi tárolására alkalmas garázs is valamint tárolásra alkalmas mellékhelyiség is.

Az udvaron egy fúrt kút és egy kerti csap biztosít öntözési lehetőséget, továbbá egy hangulatos kiülő helyiség is kialakításra került, ami helyszíne lehet nyári baráti összejöveteleknek és sütögetéseknek.

A ház elrendezése is kifogástalan, mivel a bejárattól egy előszobába érkezünk, ahonnan tovább haladva az összes helyiség is külön megközelíthető.

A szobákat hangulatos laminált parketta borítja, a többi helyiség hidegburkolóval ellátott.

Az ingatlan 2020-ban esett át korszerűsítésen, amikor a fürdőszoba került felújításra, a burkolók, laminált parketták, továbbá a villamos hálózat is korszerűsítésen esett át.

Az ablakok korszerű műanyag nyílászárókra lettek cserélve valamint napvédő rolókkal lettek ellátva.

A fűtése egyedi gázzal konvektorokon keresztül megoldott, a meleg vizet gáz vízmelegítő szolgáltatja.

A telek területe: 1796 m2
A ház: 90 m2, ezen felül gépkocsi tárolására alkalmas garázzsal is rendelkezik az ingatlan.

Az ház nagyon kedvező helyen található, mivel tőle nem messze, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő, gyógyszertár is megtalálható. Autóbusz és vonat közlekedés.

Az ingatlanban lévő bútorok megegyezés tárgyát képezik.

Amennyiben ez a jó helyen fekvő, előnyös elosztású, elérhető áron lévő, ingatlan felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 06-70/3335199 telefonszámon a hét bármely napján. alacsony fenntartás, berendezett, csendes utca, jó közlekedés, kertrész, külön fürdő és wc, új nyílászárók, udvari gépjárműbeálló lehetőség, fúrt kút, új villamoshálózat, napvédő rolók, kertkapcsolat, garázs lehetőség
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Magyarbánhegyes, Magyarbánhegyes


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6634813


+36 70

Ingatlannet kód: NET6634813

Az általad megtekintett eladó magyarbánhegyesi (Magyarbánhegyes) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 796 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 13,5 millió Ft, négyzetméter ára 150 000 Ft, ami a magyarbánhegyesi átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Huszti Zoltán referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6634813. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Magyarbánhegyes ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.