star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Magyaregres

  • 100 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 250 m²

    telek

Vételár:

27,5 millió Ft

Eladó ház Magyaregres

  • 100 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 250 m² telek

  • Eladó ház Magyaregres

  • 100m²


Ár:

27 500 000 Ft

Építés éve
1990
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Eladó egy családi ház Magyaregresen, mindössze 12 kilométerre Kaposvártól. Ez a tágas 4 szobás ingatlan bár közepes állapotban van, de rengeteg lehetőséget kínál egy család számára. Az ingatlan 100 négyzetméteres alapterülettel rendelkezik, és egy 1250 négyzetméteres teleken helyezkedik el.

A házban található négy szoba elegendő teret biztosít a kényelmes életvitelhez. A nappaliban lehetőség nyílik a család és barátok fogadására, valamint a közös időtöltésre. A ház kisebb felújításokat igényel, ez arra ad lehetőséget, hogy az új tulajdonos a saját ízlésének megfelelően alakítsa ki itt az otthonát.

A telek területe lehetőséget nyújt a kertészkedésre és a szabadtéri tevékenységekre.

A ház elosztása:
Földszint: előtér, 2 szoba, étkezőkonyha, fürdőszoba, spájz.
Tetőtérben: 2 szoba.
Magyaregres kiváló választás lehet azok számára, akik egy csendes és természeti környezetben szeretnének élni, ugyanakkor a városi szolgáltatások is könnyen elérhetőek.

Ha készen áll arra, hogy egy városközeli , szerkezetileg jól megépített ingatlant vásároljon, akkor ez a Magyaregresen található családi ház lehet az Ön számára a megfelelő.
Ne hagyja ki ezt az ajánlatot, és vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy további részleteket megtudjon erről az ingatlanról .

Értékesítés:
SH Ingatlan Somogy-Home
Kaposvár

Szeretné megvásárolni? Kevés a pénze? Irodánk teljes körű és ingyenes ügyintézést biztosít, CSOK, banki hitelezés és biztosítási ügyekben! Keresse velünk az ajánlatokat, ígérjük, szakavatott munkatársaink megtalálják Önnek a legjobbat!


Elhelyezkedés

Magyaregres, Magyaregresen, Kaposvártól 12 km-re, 100 m2-es családi ház ELADÓ !


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6581844


HASONLÓ INGATLANOK


19 990 000 Ft

Magyaregres

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 93m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6581844

Az általad megtekintett eladó magyaregresi (Magyaregresen, Kaposvártól 12 km-re, 100 m2-es családi ház ELADÓ !) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 2 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 250 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 27,5 millió Ft, négyzetméter ára 275 000 Ft, ami a magyaregresi átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Kiss Csilla referens a SH INGATLAN Somogy-Home Bt. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6581844. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Magyaregres ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.