star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Makó

  • 167 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 917 m²

    telek

Vételár:

122 millió Ft

Eladó ház Makó

  • 167 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 917 m² telek

  • Eladó ház Makó

  • 167m²


Ár:

122 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára

Az ingatlan Makó északi részén, a veterán telepen található.

Ezzel az ingatlannal az új tulajdonos nem csak álmai otthonát találhatja meg, de akár a jövedelmét is megteremtheti. Az ingatlanhoz tartozó gazdasági rész akár ló, kutya, haszonállat tartására is alkalmas, magánóvodának, idősotthonnak is kialakítható, mivel az épület méretei lehetővé teszik. A lakóház az 1980-as években épült, téglafallal rendelkezik. Az ingatlan az elmúlt években felújításon esett át, mely során beszerelésre került egy új kazán és két klíma is, valamint teljes kamerarendszer került felszerelésre. Fűtése gázkazánnal és vegyestüzelésű kazánnal is megoldott. Az épület összközműves. Az alsó szinten található a konyha, nappali-étkező, fürdőszoba és kamra, az emeleten pedig a 4 külön bejáratú szoba mellett még egy fürdőszoba és külön wc is helyet kapott.

A ház alsó szintjén egy 16m2-es fedett terasszal, az emeleti részen pedig egy 22m2-es terasszal rendelkezik, mely két szobából megközelíthető, valamint egy 4 m2-es terasszal is, mely egy külön szobához tartozik.

Az ingatlanhoz tartozik egy külön helyrajzi számmal rendelkező létesítmény is, mely többféle vállalkozás számára felhasználható és a ház udvaráról, valamint külön bejáraton keresztül is megközelíthető. Az épület alsó szintjén található garázs, iroda konyhával, előkészítő helyiség és fürdőszoba is, valamint az emeleti rész gazdasági területre kialakított. Ez az épület is teljes kamerarendszerrel rendelkezik.


Elhelyezkedés

Makó, Szentháromság utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6532427


+36 70

Ingatlannet kód: NET6532427


Az általad megtekintett eladó makói (Szentháromság utca) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 167 m², míg a hozzá tartozó teleké 917 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 122 millió Ft, négyzetméter ára 730 539 Ft, ami a makói átlaghoz képest 65%-kal magasabb. Az ingatlant Budavári Gergely referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6532427. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Makó ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.