star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Marcali

  • 168 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 600 m²

    telek

Vételár:

77 millió Ft

Eladó ház Marcali

  • 168 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 600 m² telek

  • Eladó ház Marcali

  • 168m²


Ár:

77 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
van

Az ingatlanról:

A Your Home eladásra kínálja Marcaliban, igényes kertvárosi környezetben, közel a központhoz ezt a mutatós, felújított, nagyon ápolt családi házat!

A házban jelenleg nappali, konyha, 3 hálószoba, fürdőszoba és illemhelyiség találhatóak. A nyílászárók hőszigetelt műanyagok, a házban klíma és riasztó lettek beszerelve. A nagyméretű konyha új konyhabútorral étkezőként is használható, és innen nyílik a ház hátsó, terasz felőli bejárata. Az egész lakás kifejezetten napfényes, világos, nagyon kellemes hangulatú. Minden beépített bútor, burkolat igényes és ízléses, ide tényleg csak beköltözni kell! A ház tetőtere beépítésre elő van készítve, víz és villanyvezeték fel lett vezetve, nyílászárók és a tető szigetelése is megtörtént. Csak a helyiségeket kell kialakítani, így további 70 nm lakóterülethez lehet jutni kevés befektetéssel!
A telken található egy 39 nm-es kis ház, mely jelenleg egy szoba-konyha, fürdőszoba lakrészből áll és jelen állapotában is kiválóan használható vendéglaknak vagy nyári konyhának. Fűtése gázkonvektor.
A kert gyönyörűen gondozott, egy kerti szaletli díszíti, mely a család nyári központi tartózkodási helye szokott lenni.

Amennyiben ez a rengeteg lehetőséget rejtő családi ház felkeltette érdeklődését, kérem keressen a megadott elérhetőségeimen!


Elhelyezkedés

Marcali, Nefelejcs utca 13


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6653363


+36 30

Ingatlannet kód: NET6653363


Az általad megtekintett eladó marcali (Nefelejcs utca 13) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). A családi házról 28 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 168 m², míg a hozzá tartozó teleké 600 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 77 millió Ft, négyzetméter ára 458 333 Ft, ami a marcali átlaghoz képest 9%-kal magasabb. Az ingatlant Your Home Company hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6653363. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Marcali ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.