star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Máriakálnok

  • 1 998 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 762 m²

    telek

Vételár:

119 millió Ft

Eladó ház Máriakálnok

  • 1 998 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 762 m² telek

  • Eladó ház Máriakálnok

  • 1 998m²


Ár:

119 000 000 Ft

Építés éve
1998
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:


EXKLUZÍV CSALÁDI HÁZ MESÉS KÖRNYEZETBEN !!Máriakálnok csodás panorámás környezetében, kitekintéssel a Mosoni-Dunára, ELADÓ egy 762 nm nagyságú saroktelken álló, 1998-ban épült, teljesen felújított, 150 nm hasznos alapterületű, 2 szintes, nappali +3 szobás, téglaépítésű családi ház. Amennyiben szeretné megtekinteni ezt a nem mindennapi helyen fekvő ingatlant, kérem keressen a +36203994363 számon.HÁZ:A két utcáról megközelíthető ház a nagy felületű ablakok révén rendkívül világos. Porotherm téglából készült, szigeteléssel együtt 51 cm-es falvastagsággal. A luxusjellegű családi ház földszintjén elkülönült konyha, étkező, nappali 1 hálószoba , zuhanyzós fürdőszoba, külön wc, spájz található, mint egy 90 nm-en. A 60 nm-es emeleti részen további 2 szoba , előtér, káddal és zuhanyzófülkével is ellátott fürdőszoba, külön wc, továbbá egy újabb kialakítható( esetleg gardrób) szoba lehetséges.A klimatizált családi ház teljesen alápincézett. A lakótérből közvetlenül is le lehet jutni a pincehelyiségbe, mely szinte lakásként funkcionálhat, a társasági összejövetelek kedvelt tartózkodási helyeként.A konyha különleges az ún. hatodik érzék technológiával felszerelt gépek miatt, melyek a készülékek kiváló teljesítménye mellett, a takarékos energia-és vízfogyasztást biztosítják a tulajdonosok részére. A családi ház fűtése gázkazán révén és vegyes tüzelésű kazánnal történhet, puffertartályos megoldással. A nyílászárók internorm jellegű örökös alumínium nyílászárók, 3 rétegű hangszigeteléssel.A burkolatok laminált parketta, padlószőnyeg és járólapok.2020-ban a tulajdonos teljes víz-és villanyvezeték cserét hajtott végre, thermo-protector tetőcserepeket rakott föl, új bádog és csatornacsere történt. A fürdőszoba burkolatok is felújításra kerültek, új beltéri ajtókat szereltek be.Mintegy 200 nm-es kültéri térkő-burkolat került lerakásra, mely legalább 3-4 autó parkolására is alkalmas. Továbbá egy garázs is rendelkezésre áll elektromos bejárati kapuval és garázskapuval. A tulajdonos kreativitását tükrözi az egyedi módon, izgalmasan kialakított, intim jellegű kert , örökzöldekkel, impozáns tujákkal, gyönyörűen nyírt pázsittal. A kertben fúrt kút is található, öntözőrendszerrel, valamint egy fatároló helyiség is rendelkezésre áll.KÖRNYÉK:A csendes , vadregényes, vízközeli környék , sajátos hangulatot kölcsönöz. Máriakálnok egyik szép utcája, melyből kerékpárral vagy autóval néhány percnyire minden szükséges infrastruktúra elérhető.


Elhelyezkedés

Máriakálnok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6491503


Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6491503

Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó máriakálnoki családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 36 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 1 998 m², míg a hozzá tartozó teleké 762 m². További jellemzői: az építés éve 1998. A családi ház ára 119 millió Ft, négyzetméter ára 59 560 Ft, ami a máriakálnoki átlaghoz képest 90%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6491503. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Máriakálnok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.