star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mártély

  • 112 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 560 m²

    telek

Vételár:

46 millió Ft

Eladó ház Mártély

  • 112 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 560 m² telek

  • Eladó ház Mártély

  • 112m²


Ár:

46 000 000 Ft

Építés éve
1980
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Köszöntjük Mártély üdülőfaluban!

Most eladó egy gyönyörű családi ház, amelynek 112 m² lakótér és 560 m² telekméret ad otthont. Az ingatlan teljesen felújított állapotban várja új tulajdonosát, így Önnek csak beköltöznie kell és élveznie az otthon nyújtotta kényelmet.

A házban 3 db szoba, 1 db nappali és 1 db fürdőszoba található, így elegendő helyet biztosít családjának. Az alacsony fenntartásnak köszönhetően nem kell aggódnia a magas rezsi miatt.

Az ingatlanhoz tartozik egy beépíthető tetőtér is, amely további lehetőséget ad a bővülésre. A csendes utcában elhelyezkedő házban jó közlekedési lehetőségekkel találkozhat, így könnyen eljuthat a belvárosba. A kertkapcsolat pedig garantálja, hogy mindig tudjon kapcsolatot tartani a természettel.

A prémium anyagokból készült ingatlan redőnyözött, terasz, és új nyílászárók is találhatók benne. Az elektromos garázskapu és az udvari gépjárműbeálló lehetőség még kényelmesebbé teszi az életet.

A zöld övezetben található házhoz melléképület is tartozik, amely kiválóan alkalmas akár műhelynek vagy tárolónak. Az amerikai konyhás nappaliban pedig a család minden tagja együtt élvezheti az otthoni időtöltést.

Az ingatlan klímával és külső hőszigeteléssel is rendelkezik, így mindig kellemes hőmérsékletet biztosít Önnek és családjának. Az új villamoshálózat és a háromfázisú áram pedig a modern igényeknek is megfelel.

A lakható melléképület pedig további lehetőséget ad esetleges vendégek fogadására vagy akár kiadásra is. A dupla garázs pedig garantálja, hogy autóik mindig biztonságban legyenek.

Ne habozzon, és válassza ezt az igazi otthont Mártély üdülőfaluban! Jöjjön el és nézze meg Ön is!
Mártély már Árpád korában lakott volt.
Az ügyvédi munka és hitelügyintézés szintén szolgáltatásunk része, így Ön sokkal eredményesebben fog célba érni.
Ha szeretne egy csendes, alacsony fenntartású otthont magának, akkor ez a ház az Ön számára tökéletes lehet!
Várom szíves megkeresését a részletek megbeszélésére, engem nem fog zavarni!

Szabó Ernő
+36 30-416-2393
Prémium ingatlanértékesítő alacsony fenntartás, beépíthető tetőtér, csendes utca, jó közlekedés, kertrész, közeli belváros, prémium anyagok, redőnyözött, terasz, új nyílászárók, elektromos garázskapu, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, melléképület, amerikai konyha, klíma, külső hőszigetelés, új villamoshálózat, lakható melléképület, kertkapcsolat, garázs lehetőség, háromfázisú áram, dupla garázs, gardrób
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Mártély, Mártély


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6626275


+36 30

Ingatlannet kód: NET6626275

Az általad megtekintett eladó mártélyi (Mártély) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 112 m², míg a hozzá tartozó teleké 560 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 46 millió Ft, négyzetméter ára 410 714 Ft, ami a mártélyi átlaghoz képest 25%-kal magasabb. Az ingatlant Szabó Ernő referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6626275. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mártély ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.