star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Martfű

  • 140 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 684 m²

    telek

Vételár:

50 millió Ft

Eladó ház Martfű

  • 140 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 684 m² telek

  • Eladó ház Martfű

  • 140m²


Ár:

50 000 000 Ft

Építés éve
1986
Szintek
2
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
szén-fa (kazán)
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Eladásra kínálok Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében, Martfűn, Szolnoktól 20 km-re egy teljesen felújított, 140,4 nm-es családi házat 684 nm telekkel. A beton alapon B30-as téglából épült, 2 szintes ingatlanban kialakításra került a földszinten 1 szoba, nappali, konyha, kamra, közlekedő és fürdőszoba, míg az emeleten 2 szoba, 1 nappali, fürdőszoba és erkély található, ahova mindkét emeleti szobából ki lehet menni. A ház teljes körűen felújított, 20 cm homlokzati, 30 cm födémszigetelést kapott, prémium minőségű Weber nemes vakolattal, új vízszigeteléssel. A villanyvezetékek teljesen át lettek húzva réz vezetékekre, 32 Amperre bővítve és minden helyiség külön kismegszakítóval rendelkezik. Az otthon melegéről új Immergas kondenzációs kazán gondoskodik új lapradiátorokkal, melyek helyiségenként szabályozhatóak. A földszinten a nappaliban egy kandalló is megtalálható, és lehetőség van vegyes tüzelésű kazán beállítására is. A nyílászárók is ki lettek cserélve, Heves Therm New Balance 85 háromrétegű argon gázas nyílászárók, 0.5 W/m2KUg hőáteresztési tényezőjű ablakok lettek beépítve, illetve a beltéri ajtók is újra lettek cserélve. Az ingatlant új kerítés veszi körül, elektromos, távirányítós úszókapuval. Az udvar rendezett, karbantartott, igényesen kialakított, alkalmas a szabadidő kellemes eltöltésére. Fúrt kút is van, illetve gyümölcsfák lettek telepítve, konyhakert kialakítására is van lehetőség. Az ingatlanhoz garázs és melléképület is tartozik. Amennyiben a vásárláshoz el kellene adni jelenlegi ingatlanát, állok rendelkezésére! Az OTP Bank Nyrt. által nyújtott kedvezményes hitelek ügyfeleink rendelkezésére állnak. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Az ingatlanra CSOK + - megfelelő személyi feltételek mellett - felvehető! Babaváró hitel ügyintézését is vállalom.


Elhelyezkedés

Martfű


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6624555


Baloghné Janó Brigitta

Baloghné Janó Brigitta

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6624555

Baloghné Janó Brigitta

Baloghné Janó Brigitta

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó martfűi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 684 m². További jellemzői: az építés éve 1986, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 50 millió Ft, négyzetméter ára 357 143 Ft, ami a martfűi átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Baloghné Janó Brigitta referens a Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6624555. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Martfű ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.