star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Martfű

  • 153 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 365 m²

    telek

Vételár:

79,9 millió Ft

Eladó ház Martfű

  • 153 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 365 m² telek

  • Eladó ház Martfű

  • 153m²


Ár:

79 900 000 Ft

Építés éve
2002
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

A Martfűi CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínálja a Martfű legszebb részén lévő kertes családi házát!A családi ház főbb jellemzői:- 365 m2-es telken helyezkedik el- K-ny-i fekvésű, szinte egész nap világos van- beton alapon B30-as poroterm tégla építésű ikerház egyik fele - a ház kívülről 5 cm-es nikecell szigetelést és nemes vakolatot is kapott- építés éve : 2002- a tetőfedés : csornai kettős fedésű hódfarkú cserép, a födém szigetelt 10 cm-es nikecellel- a tetőtér beépíthető ezáltal a nettó lakótér kb .40 m2-rel bővíthető- 153 m2-es nettó lakótér melyben a következő helyiségek kerültek kialakításra: az utcai bejárat felől egy automata elektromos kapuval ellátott ( fűtött ) garázs ,szélfogó, közlekedő, nappali szoba, ebédlő,konyha,( beépített Bosch mosogatógéppel, sütővel, páraelszívóval) kamra, és  fürdőszoba az emeleten 3 különnyíló szoba és fürdőszoba illemhelyiséggel együtt került kialakításra- mindhárom emeleti szobához erkély tartozik- a szobák parkettával a többi helyiség járólappal burkoltak- a fűtésről gáz cirkó kazán gondoskodik- a nappaliban egy fa tüzeléses kandalló a többi szobában hűtő-fűtő split klíma is található- a földszinten minden helyiségben padlófűtés van- a nyílászárók hő-és hangszigeteltek, szúnyoghálósak, műanyagból készültek két rétegű hőszigetelt üvegezéssel, 5 légkamrásak- az ingatlanhoz tartozik egy 30 m2-es fedett terasz amely az ebédlőből és a kertből is megközelíthető- a ház 2 utcára nyílik ( elektromos kapu) térkövezett autóbeálló van- az ingatlanban riasztórendszer is kiépítésre került- a Tiszapart közelsége a gyönyörű zöldövezet és a Martfűi Spa olyan érzést kelt az itt élőknek mintha egész évben nyaralnának- az ingatlan per,-tehermentes, kifizetés után azonnal költözhető- az ingatlan alkalmas hitelre, CS.O.K. plusz-ra isAmennyiben a 155805577 számú martfűi családi ház, vagy az irodánk kínálatában lévő bármelyik ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal bármikor!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése.CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Közlekedő
2.98m²
Fürdőszoba
5.69m²
Szoba
18m²
Szoba
20m²
Szoba
26m²
Szoba
23.7m²
Közlekedő
3.87m²
Fürdőszoba
11.9m²
étkező
16.71m²

Elhelyezkedés

Martfű


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6630937


+36 20

Ingatlannet kód: NET6630937

Az általad megtekintett eladó martfűi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 153 m², míg a hozzá tartozó teleké 365 m². További jellemzői: az építés éve 2002, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 79,9 millió Ft, négyzetméter ára 522 222 Ft, ami a martfűi átlaghoz képest 40%-kal magasabb. Az ingatlant Fazekas Marianna referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6630937. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Martfű ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.