star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mátraballa

  • 83 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 144 m²

    telek

Vételár:

17 millió Ft

Eladó ház Mátraballa 1. kép

Eladó ház Mátraballa

  • 83 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 144 m² telek

  • Eladó ház Mátraballa

  • 83m²


Ár:

17 000 000 Ft

Építés éve
1933
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Parkolás
1 garázs
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van
Bútorozott
Megegyezés szerint
Költözhető
Azonnal
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Utcai
Belmagasság
3m alatt
Energia besorolás
H

Az ingatlanról:

Eladó egy 3 szobás patinás családi ház Mátraballán. A település a Mátra lábánál a Tarna völgyében található. Nyugodt rendezett környezetben, barátságos lakóközösséggel. A kis lélekszámú magyarok lakta település lakossága nagy összetartó erővel bír, és a közeli városok ( Pétervására, Eger, Salgótarján) közelsége miatt minden korosztály számára megfelelő letelepedést nyújt. Így az 1144 m2-es telken egyedi stílusban épült ingatlan nagyszerű választás lehet fiataloknak, családosoknak, és hétvégi háznak is. Az 1933-ban épült lakás mely később  bővítésre került, falazata vályog és kisméretű tégla. A 3 utcafronti szoba eredeti kazettás ablakkal

 és belső spalettával rendelkezik. A kazettás beltéri ajtók, rézkilincsek hűen tükrözik az épület korát és stílusát.A lakótérben 3 szoba, ebédlő, főzőfülke, fürdőszoba, kamra és folyosó kapott helyet. A lakás egy pontból kiindulva  körbejárható. A ház összkonfortos , többféle fűtési móddal ( gázkonvektor, cserépkályha ). A meleg vizet villanybojler biztosítja. Az energetikai tanúsítványon szereplő besorolás:  H. A villanyhálózat ipari árammal is ellátott, amely kedvező lehetőséget nyújt napkollektor, napelem kiépítésére az energiatakarékosság érdekében.  A lakóház folytatásaként a melléképületek felújítva, lehetőséget biztosítanak a további bővítésre. A nyitott fészer kocsibeállónak használható. Az istálló igazi falusi hangulatot áraszt. Az udvaron fúrt kút és többféle gyümölcsfa ( alma, dió, szőlő ) található. A faluban óvoda, iskola, posta, templom, COOP, magánkereskedés, étterem is üzemel. Az egészségügyi ellátást a helyi orvosi rendelő és gyógyszertár biztosítja. A szomszéd községben Mátraderecskén a MOFETTA, míg Parádfürdőn a kórház várja a gyógyulni vágyókat. ( A mofetta egy olyan fürdő, amely a földből feltörő szén-dioxid gázt hasznosítja terápiás célra.) A felújításhoz szükséges anyagok beszerzését  a helyben üzemelő TÜZÉP-ben megvásárolhatja, míg az 5 km-re lévő LEIER téglagyár közelsége Mátraderecskén nagymértékben segít a szállítási költségek  mérséklésében. 

 

Az ingatlan hirdetési ára irányár: 17 millió Ft , alkuképes.

Amennyiben az eladó ház felkeltette érdeklődését és szeretné személyesen is megtekinteni, az időpont egyeztetés céljából keressen a +36 20 770 6771 telefonszámon.


Helyiségek

Pince
5m²
Kamra
4m²
Fürdőszoba
5m²
Konyha
4m²
étkező
14m²
Közlekedő
7m²
Szoba
14m²
Szoba
17m²
Szoba
17m²

Elhelyezkedés

3247, Mátraballa, Május 1. utca 17


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: 6637441


Ingatlannet kód: 6637441

Az általad megtekintett eladó mátraballai (Május 1. utca 17) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 83 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 144 m². További jellemzői: az építés éve 1933, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 17 millió Ft, négyzetméter ára 204 819 Ft. Az ingatlant Béláné Tóth hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6637441. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mátraballa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.