star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mecseknádasd

  • 126 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 601 m²

    telek

Vételár:

47,35 millió Ft

Eladó ház Mecseknádasd

  • 126 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 601 m² telek

  • Eladó ház Mecseknádasd

  • 126m²


Ár:

47 350 800 Ft

Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Vezetékekig felújított családi házat keres Pécs és Szekszárd vonzáskörzetében? Megtalálta Mecseknádasdon, Kelet-Mecsek kapujában!

Ha egy száraz, szerkezetileg tökéletes állapotban lévő, a tetőtől a vezetékekig újjá varázsolt, olyan, jelenleg 2 szobás családi otthont keres, ahol akár külön lakrész- és további szobák kialakítására is van lehetőség minimális költségek mellett, érdemes megnéznie ezt az házat.

Az elmúlt években köszönhetően a gondos gazdának, a fűtési rendszer a gáz cirkó mellett vegyes tüzelésű kazánnal is működtethető, s ezen kívül svéd panel és kandalló is szolgálhatja a meleget. A fürdőszoba, a konyha, a burkolatok teljesen újszerűek, a belső terek festése új, a nyílászárók műanyagok, a tető nagyon időtálló Bramac cseréppel fedett, ráadásul a valamikori nyári konyha műhely rész részben felújított már, s nagyon könnyen külön lakrész varázsolható. Az udvaron külön garázs és, bő vízzel rendelkező kút is található, amennyiben pedig az új tulajdonos számára fontos, hogy nagyobb területtel rendelkezzen, akkor az 1601m2-nyi porta további lehetőségeket ad.

Az ingatlan kívülről is jó állapotban van, festése szép, a vastag falaknak köszönhetően még az utólagos szigetelésre sincs szükség.

Ha csalódásmentes, jó ár-érték arányú családi fészket keres, ahova nagyon gyorsan beköltözhet, ne habozzon, nézze meg, mert érdemes.
Az otthonához hozzásegíteni Önt az én hivatásom! Szeretettel megtölteni az Ön feladata!
Álmodjuk meg közösen, legyünk egy csapat az ingatlanügyekben!
Várom hívását!

Referencia szám: HZ068157-IN


Elhelyezkedés

Mecseknádasd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6568911


+36 70

Ingatlannet kód: NET6568911

Az általad megtekintett eladó mecseknádasdi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 126 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 601 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 47,35 millió Ft, négyzetméter ára 375 800 Ft, ami a mecseknádasdi átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Gradwohl Angéla referens a Pécs Királyház irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6568911. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mecseknádasd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.