star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mecsér

  • 138 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 104 m²

    telek

Vételár:

38,9 millió Ft

Eladó ház Mecsér

  • 138 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 104 m² telek

  • Eladó ház Mecsér

  • 138m²


Ár:

38 900 000 Ft

Építés éve
2005
Szintek
2
Szobák száma
4

Az ingatlanról:

ELADÓ FÉLIG KÉSZ LAKÓHÁZ MECSÉREN !
Mosonmagyaróvár és Győr között félúton, a Mosoni-Duna mentén, Mecséren eladó, egy 1104 nm-es telken álló, 138 nm hasznos alapterületű, nappali+3 szobás, kétszintes, alápincézett, félig elkészült családi ház. Amennyiben érdekli Önt ez a több lehetőséget is magába rejlő ingatlan, kérem keressen a számon, akár hétvégén is.
HÁZ:
Mecsér csendes utcájában található, a beépítési előírásoknak megfelelően, az oldalhatáron álló ingatlan.Az házat néhány éve kezdték el építeni, de családi okok miatt abba maradt az építkezés. A félbemaradt családi ház földszintjén elkészültek a válaszfalak, beépítették a műanyag nyílászárókat.
A lakóépülettel egybeépítve 3 db autó tárolására alkalmas épülettel folytatódik a lakóház, mely egy további helyiséggel lett kibővítve, ami jelenleg asztalosműhelyként funkcionál.
Az ingatlan fűtése vegyes-tüzelésű kazánról működik puffertartállyal kiegészítve, mely a műhely fűtését már ellátja , mert itt már ki van építve a radiátoros hőleadás. Ebben a helyiségben a meleg víz ellátás is biztosított. A ház többi részébe padlófűtés lett tervezve. Az ingatlan meleg víz ellátását villanybojler biztosítja. Alternatív megoldásként gáz bevezethető az épületbe, mert a rácsatlakozási lehetőség adott az utcában.
Az épület padlástere elő lett készítve, ha az új tulajdonos tovább szeretné bővíteni az ingatlant.
Összefoglalásként elmondható, hogy az épületegyüttes több funkció megvalósítására is alkalmas lehet. A nyugodt, csendes környék, a nagy kert, a vállalkozásként is kiválóan használható ingatlan(pl. mezőgazdasági célú, asztalos, autószerelő műhely stb) vonzó életstílus lehet egy új családnak.
KÖRNYÉK:
Mecsér egy közel 600 fős település a Mosoni-Duna jobb partján, Győr és Mosonmagyaróvár között félúton terül el és az M1-es autópályáról Lébénynél letérve az 1-es útról közelíthető meg. A település a Mosoni-Duna partján fekszik és végtelenül szépek a tájegység adta természeti adottságai. A Duna fontos szerepet tölt be a település és a környék életében , mert főleg turisztikailag nagy jelentőséggel bír. Egy nyugodt, békés település melyről mind Mosonmagyaróvár , mind Győr kb. 20 perc alatt elérhető.Nyugalomra, békességre, csodás természetre vágyó embereknek kitűnő választás.


Elhelyezkedés

Mecsér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6464290


Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6464290

Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó mecséri családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 138 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 104 m². További jellemzői: az építés éve 2005. A családi ház ára 38,9 millió Ft, négyzetméter ára 281 884 Ft, ami a mecséri átlaghoz képest 47%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6464290. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mecsér ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.