star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mende

  • 76 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 8 467 m²

    telek

Vételár:

55,5 millió Ft

Eladó ház Mende

  • 76 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 8 467 m² telek

  • Eladó ház Mende

  • 76m²


Ár:

55 500 000 Ft

Építés éve
1977
Szintek
1
Szobák száma
3
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Óriási birtok, egyszintes masszív, bővíthető ház és fantasztikus lehetőségek Mendén.
A főváros közelében, a népszerű és folyamatosan fejlődő agglomeráció városában mindössze 1 kilométernyi távolságban a tömegközlekedéstől, burkolt úton közelíthető meg a páratlan panorámájú 8467 nm-es belterületi lakóházas telek.
A háromszobás téglaház két utcafronti szobája és a garázs az előkertre néz, a kivételes nagyságú, 35 méter szélesre bővülő kert felső pontja 60 méternyi szintkülönbséggel érhető el. A lejtős telken gyümölcsfák, kialakított konyhakert, illetve magaságyások szolgálnak lehetőségül a saját termesztésű, egészséges növények nevelésére. Valódi minőségi életre, a természet érinthető közelségére vágyó család szeretett otthonává és életformájává válhat az ingatlan azon kivételes tulajdonosok kezében, aki szívesen szakadnak ki a zsúfolt városi létből, és a saját maguk termelte egészséges élelmiszert részesítik előnyben a tömegtermeléssel előállított kínálattal szemben. Itt házi- és hobbiállatok is szívesen tartoznának a családhoz, bőven jut hely akár lovaknak vagy éppen házi szárnyasoknak.
A kert felső része önfenntartó mező és erdő, ideális hely a valódi kikapcsolódásra.

Az ingatlan egésze lehetővé teszi az üzleti jellegű hasznosítást is: célirányos átalakítással ideális helyszín lehet gyermekprogramok, jóga- illetve meditációs táborok, csapatépítő programok számára.

A Gödöllői-dombsághoz tartozó Mende hét dombra épült település, közel ötezer fős, fiatalodó lakossággal. Tartozzon Ön is közéjük! Érdeklődő megkeresését a hét minden napján fogadom. A megtekintéshez sportos öltözék és kellő rászánt idő javasolt.

A környékről:

Hangulatos vidéki miliő, örökpanorámás dombtető zord időben is jól megközelíthető.


Helyiségek

Pince
nincs megadva
Kamra
nincs megadva

Elhelyezkedés

Mende, Bacsó Béla utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6472200


Balla Ingatlan - XVII. kerület, Maglód, Gyömrő

Balla Ingatlan - XVII. kerület, Maglód, Gyömrő

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó mendei (Bacsó Béla utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 76 m², míg a hozzá tartozó teleké 8 467 m². További jellemzői: az építés éve 1977, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 55,5 millió Ft, négyzetméter ára 730 263 Ft, ami a mendei átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Keresztes Júlia referens a Balla Ingatlan - XVII. kerület, Maglód, Gyömrő irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6472200. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mende ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.