star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mezőberény

  • 87 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 3 556 m²

    telek

Vételár:

9,9 millió Ft

Eladó ház Mezőberény

  • 87 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 3 556 m² telek

  • Eladó ház Mezőberény

  • 87m²


Ár:

9 900 000 Ft

Építés éve
1950
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Mezőberény központjában,gimnázium szomszédságában, régi polgári ház eladó. Ha szereti az ilyen stílusú házakat,itt mindent megtalál, Magas, nagy méretű , galériázható szobák. Magas ablakok, tágas terek ,ajtók. A száraz kapu beálló, a díszes homlokzat, mely műemlék védelem alatt áll, a régi polgári házak jellegzetessége.
A nagy méretű telek három részre osztott, a három házrész miatt. Az általam kínált lakás, közvetlenül a kapubejáró melletti első házrész. Az ingatlanban két szoba,konyha, fürdőszoba található, külön közművesítve. A telek hátsó része leválasztható, akár külön építési telekként is hasznosítható.
Amennyiben érdeklődését felkeltettem, valamint a vásárláshoz el kellene adni jelenlegi ingatlanát, keressen bizalommal! Az OTP Bank Nyrt. által nyújtott kedvezményes hitelek ügyfeleink rendelkezésére állnak. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Az ingatlanra, használt CSOK és a kedvezményes CSOK hitel - megfelelő személyi feltételek mellett - felvehető! Babaváró hitel és Falusi CSOK ügyintézését is vállaljuk!


Elhelyezkedés

Mezőberény, Petőfi Sándor út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6610379


Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó mezőberényi (Petőfi Sándor út) házrész 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A házrészről 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 87 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 556 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A házrész ára 9,9 millió Ft, négyzetméter ára 113 793 Ft. Az ingatlant Dajka Imre referens a Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6610379. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mezőberény ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.