star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mezőhegyes

  • 109 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 277 m²

    telek

Vételár:

11,3 millió Ft

Eladó ház Mezőhegyes

  • 109 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 277 m² telek

  • Eladó ház Mezőhegyes

  • 109m²


Ár:

11 300 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

- CSAK AZ OTP Ingatlanpont KÍNÁLATÁBAN!! -
Eladó Békés vármegyében, Mezőhegyes városában, csendes, rendezett utcában, a Komlósi úthoz közel egy 109 m2-es, 4 szoba (abból 1 iroda), egy félszoba, nagy előszoba, konyha, főzőhelyiség, fürdőszoba és WC (egyben) helyiségekből álló, viszonylag jó állapotú, vegyes falazatú családi ház!
A ház 1960. körül épült, nagyobb részben tégla, részben pedig vegyes vályog-tégla falazatú.
A házhoz 1277 m2 telek, kert, 2 góré, 6 db ól, pince, fatároló, füstölő, terménytároló, 2 műhely, padlásfeljáró és padlástér, valamint előtetővel fedett óriási kiülő rész és kibetonozott autóbeálló tartozik. A telek oldalsó és hátsó részén gyümölcsfák találhatóak.
A fűtés felújított gázkonvektorokkal megoldott. Az iroda helyiségbe új gázkonvektor és egy új klíma került beszerelésre. Az iroda helyiség külön bejáratú, de egybe nyitható a házzal.
A ház legtöbb nyílászárója (az irodában, a konyhában és az utcára néző 2 szobában) új, egy bejárati és két beltéri ajtó is új. A tető jó állapotú, a falak nem vizesednek. Egy kémény szintén új.
A házban már csak egy-két nagyobb bútor található, ezek igény esetén ott maradhatnak.
A két utcára néző szobában szőnyeg, alatta parketta, a hosszú szobában, a félszobában és az iroda helyiségben szőnyeg, alatta beton, az előszobában, a konyhában, a főzőhelyiségben és a fürdőszobában járólap burkolat található.
Az előszoba oldalfala kopolit üveg borítású, ami egyedivé teszi a házat.
A belmagasság 2,68 méter, de a konyha és az iroda csak 2,3 méter magas.
A házba minden közmű be van vezetve, és éjszakai áram is van.
Az ingatlan csendes utcában, lakóövezetben található. Szembeni és kertlábas szomszéd nincs, ellenben a kert végétől néhány 10 méterre élővízcsatorna halad el, melyben horgászni is lehet!
Elhelyezkedése, valamint méretei és jó állapota miatt alkalmas lehet mind fiatal, mind középkorú, akár nagyobb családok számára!
A ház szinte azonnal beköltözhető és tehermentes, arra hitel, babaváró támogatás felvehető, melynek gyors elintézésében szintén segítséget nyújtunk Önnek!
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal!
Kedvező hitelajánlatokkal (BABAVÁRÓ hitel, piaci hitel, és szabad felhasználású hitel) várjuk jelentkezését. Számos konstrukció közül választhatnak.
Irodáink Szentes, Petőfi utca 12. A buszmegálló felől, és Csongrád, Fő utca 54. szám alatt várja a személyes érdeklődőket.
VÁLASSZUK KI EGYÜTT AZ ÖNNEK LEGMEGFELELŐBB AJÁNLATOT! BANKI SORBAN ÁLLÁS NÉLKÜL!

Referencia szám: M249038-IN


Elhelyezkedés

Mezőhegyes


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6559883


Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6559883

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó mezőhegyesi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 109 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 277 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 11,3 millió Ft, négyzetméter ára 103 670 Ft, ami a mezőhegyesi átlaghoz képest 28%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Dr. Szabados Éva referens a Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6559883. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mezőhegyes ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.