star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mezőhegyes

  • 71 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 309 m²

    telek

Vételár:

14,9 millió Ft

Eladó ház Mezőhegyes

  • 71 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 309 m² telek

  • Eladó ház Mezőhegyes

  • 71m²


Ár:

14 900 000 Ft

Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladó Békés vármegyében, Mezőhegyes város szívében egy 72 m2-es, 3 szoba, előszoba, konyha, kamra, fürdőszoba és WC (egyben) helyiségekből álló, nagyon jó állapotú családi ház!
A házhoz pince és beépíthető padlástér is tartozik, valamint 1309 m2 telek (hátsó kerttel), szőlő lugas, 2 nagy garázs, egy nagy melléképület, és álltartó ólak. A kerthelyiségben egy fedett filagória is található.
A ház fűtését gáz konvektorok biztosítják.
2 szoba burkolata parketta, a legkisebb szobában padlószőnyeg került elhelyezésre. Az előszoba (közlekedő), konyha és fürdőszoba hideg burkolattal (járólap) ellátott.
A fürdőszoba és a WC évekkel ezelőtt fel lett újítva. A ház összes helyisége új festést kapott pár hónapja. A ház külső vakolata is fel lesz újítva 2 héten belül.
A ház azonnal beköltözhető!
Az ingatlan csendes utcában, szép és gondozott környezetben mégis a városközpontban található, a nagyobb boltok és az iskola csupán pár száz méterre találhatók tőle.
Elhelyezkedése, valamint méretei és jó állapota alapján kiválóan alkalmas mind fiatal, mind középkorú, mind idősebb családok számára.
A ház tehermentes, arra hitel, falusi CSOK és babaváró támogatás felvehető, melynek gyors elintézésében szintén segítséget nyújtunk Önnek!
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal!
Kedvező hitelajánlatokkal (BABAVÁRÓ hitel, piaci hitel, és szabad felhasználású hitel) várjuk jelentkezését. Számos konstrukció közül választhatnak.
Irodáink Szentes, Petőfi utca 12. A buszmegálló felől, és Csongrád, Fő utca 54. szám alatt várja a személyes érdeklődőket.
VÁLASSZUK KI EGYÜTT AZ ÖNNEK LEGMEGFELELŐBB AJÁNLATOT! BANKI SORBAN ÁLLÁS NÉLKÜL!

Referencia szám: M238143-IN


Elhelyezkedés

Mezőhegyes


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6559937


Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6559937

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó mezőhegyesi ikerház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 71 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 309 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: parkolóház. Az ikerház ára 14,9 millió Ft, négyzetméter ára 209 859 Ft. Az ingatlant Dr. Szabados Éva referens a Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6559937. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mezőhegyes ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.