star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mezőkovácsháza

  • 90 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 893 m²

    telek

Vételár:

6,5 millió Ft

Eladó ház Mezőkovácsháza

  • 90 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 893 m² telek

  • Eladó ház Mezőkovácsháza

  • 90m²


Ár:

6 500 000 Ft

Építés éve
1940
Szintek
1
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Csak az OTP Ingatlanpont kínálatában!!
Eladó Békés vármegyében Mezőkovácsháza városában egy felújítandó, 90 m2-es 2,5 szobás családi ház!
Az ingatlan tégla alapon vegyes falazatú, felújítandó állapotban, 1893 m2-es telken.
A ház minden közművel rendelkezik. Fűtését gázkonvektorok mellett egy a konyhában lévő kályhával lehet kisegíteni. A nyílászárók részben eredetiek, részben kicserélték hőszigetelt műanyagra. A szobákban hajópadló, a többi helyiségben cement mozaiklap. A villanyhálózat is eredeti alumínium. Fürdőszoba van, de felújításra szorul. Az udvaron van melléképület, de rossz állapotban. Vannak továbbá gyümölcsfák és rengeteg növény, virág.
Az ingatlan előnye a jó, városközponti elhelyezkedése, a nagy telek és az, hogy szerkezetileg rendben van. Több nyílászáró is viszonylag újabb, és a bejárati ajtó is. Belül nemrég végeztek állagmegóvó és helyreállító jelleggel kisebb javítási és meszelési munkálatokat, valamit a tetőt is javították.
Az ingatlan tehermentes, és adásvétel esetén 30 napon belül birtokba vehető!
Kedvező hitelajánlatokkal (BABAVÁRÓ hitel, piaci hitel és szabad felhasználású hitel) várjuk jelentkezését. Számos konstrukció közül választhatnak. Hitel igénylés esetén akár egyedi kamatkedvezménnyel, jogosultság esetén az állami támogatásokhoz kapcsolódó felvilágosítással, teljes körű pénzügyi tanácsadással és ügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére. A pénzügyi tanácsadás és ügyintézői szolgáltatásunk díjmentes.
Irodáink Szentes, Petőfi utca 12. a buszmegálló felől, és Csongrád, Fő utca 54. szám alatt várja a személyes érdeklődőket.
VÁLASSZUK KI EGYÜTT AZ ÖNNEK LEGMEGFELELŐBB AJÁNLATOT! BANKI SORBAN ÁLLÁS NÉLKÜL!

Referencia szám: M260142-IN


Elhelyezkedés

Mezőkovácsháza


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6583672


Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6583672

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó mezőkovácházi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 893 m². További jellemzői: az építés éve 1940, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 6,5 millió Ft, négyzetméter ára 72 222 Ft, ami a mezőkovácházi átlaghoz képest 22%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Dr. Szabados Éva referens a Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6583672. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mezőkovácsháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.