star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mezőszilas

  • 48 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 333 m²

    telek

Vételár:

19 millió Ft

Eladó ház Mezőszilas

  • 48 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 333 m² telek

  • Eladó ház Mezőszilas

  • 48m²


Ár:

19 000 000 Ft

Építés éve
2007
Szintek
1
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Mezőszilason eladásra kínálok egy 49 nm-es családi házat!A házat a jelenlegi tulajdonosa 2007-ben teljen újjá építette. A telek 2 utcafronti bejárattal rendelkezik. Az északi és keleti oldalán téglakerítés épült mely 20m széles, és 1.8 m magasságú kovácsoltvas kapubejáróval ellátva. A telek déli oldalán szintén kőkerítés került felépítésre, tetejét műkő borítással látták el. Az alap C 8-32kk kavicsbetonból készült. Lábazat C 10-32kk kavicsbeton, cementvakolattal ellátva. A padlóra és a falak alá 2 réteg aqvabit P 417 cs talajnedvesség elleni szigetelést helyeztek el. Az áthidalók és a koszorú előtt 5 cm Heratekta hőszigetelés került, a födémre 10 cm szálas hőszigetelő anyagot helyeztek el. A földszinti padló alatt 5 cm lépésálló Isolyth szigetelés került. A külső teherhordó falak Porotherm 38N+F , válaszfalak Porotherm válaszelemekből épült. A födém fagerendás, mely hőszigetelt, gipszkarton borítást kapott. A tetőszerkezet kontyolt nyeregtető fogópáros megoldással, egyhornyos íves vágású , piros színű tetőcserép héjazatú. A szoba parketta borítást kapott, a többi helyiség mázas taposó burkolattal ellátott. A nyílászárók hőszigetelt műanyagok , redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek.A fűtésről parapetes gázkazán gondoskodik, radiátoros hőleadással. A melegvizet 120 L-es villanybojler szolgáltatja. A ház villanyhálózata korszerű rézkábelek , 32A , 3 fázisú, éjszakai és nappali órával ellátott. Az udvar gyönyörűen karbantartott, parkosított, virágokkal és fákkal ültetett. A jelenlegi tulajdonosa nagy odafigyeléssel gondozza. A ház elosztása: - konyha- étkező- kamra- közlekedő - wc, wc előtér- fürdőszoba- 16.77nm-es szoba- előszoba- 13 nm-es teraszA ház nagyon jó állapotú, rendezett, karbantartott. Ha igazán hangulatos jól megépített házra vágyik remek áron, akkor ez önre vár. Jöjjön és nézzük meg, szeressen bele !Bővebb információért és személyes megtekintés miatt keressenek bizalommal!Mezőszilas falusi CSOK-os település. Székesfehérvártól 45km, Sárbogártól 15km, Enyingtől 20km-re helyezkedik el. Ha hitelre van szüksége cégünk ebben is segítségére lesz díjmentesen.


Elhelyezkedés

Mezőszilas


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6565152


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6565152

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó mezőszilasi családi ház 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 48 m², míg a hozzá tartozó teleké 333 m². További jellemzői: az építés éve 2007, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 19 millió Ft, négyzetméter ára 395 833 Ft. Az ingatlant Frebrich Szilvia referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6565152. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mezőszilas ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.