star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mezőtúr

  • 150 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 480 m²

    telek

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó ház Mezőtúr

  • 150 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 480 m² telek

  • Eladó ház Mezőtúr

  • 150m²


Ár:

39 900 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Örömmel ajánljuk figyelmébe ezt az ingatlant Mezőtúron, mely egy tágas és kényelmes, minden igényt kielégítő otthont kínál Önnek és családjának.

Az ingatlan téglából épült, 150 m2 alapterületű, 2 szintes, 4 egész szobás, terasszal és erkéllyel, valamint egy 30 m2-es melléképülettel rendelkezik. Telek mérete: 480 m2.

A ház 8 cm-es szigetelést és nemesvakolatot kapott. A fűtést gázcirkó biztosítja, míg a meleg víz ellátásáról egy Bosch vízmelegítő gondoskodik.
Áramerősséget tekintve 3*25A biztosított. A házban modern műanyag nyílászárók találhatók, amelyeket redőnyökkel szereltek fel, hogy extra kényelmet biztosítsanak.

A belső elrendezés rendkívül praktikus és elegáns.

A földszinten előszoba, konyha, kamra, nappali, a nappalival egy légteret alkotó szoba (mely akár étkezőként is funkcionálhat), egy hálószoba, és egy fürdőszoba kapott helyet.
A nappali tágas és világos, ideális helyszín családi vagy baráti összejövetelekhez. Innen közvetlen terasz kapcsolat nyílik, így reggelente a madárcsicsergés közepette élvezheti a friss levegőt. Az emeletre vezető lépcső igényesen kialakított és stílusos.

Az emeleten két hálószoba, valamint egy fürdőszoba található. Az utcafronti szoba közvetlen erkélykapcsolattal rendelkezik.

A melléképületben további 5 helyiség található, ahol víz és gáz bekötése is rendelkezésre áll. Parkolási lehetőség az udvarban biztosított.

Az ingatlan környékén minden megtalálható, amire szüksége lehet: élelmiszerboltok, piac és egyéb szolgáltatások pár perces sétával elérhetők.

Az ingatlan azonnal beköltözhető. Ideális választás családosoknak, vagy akár több generáció számára is.

Az ingatlan CSOK-, és hitelképes. A Fundamenta Ingatlan kínálatában megtalálható ingatlanok vásárlásához vevőink részére a piaci kölcsönnél jóval kedvezőbb kölcsönt biztosítunk, melynek intézésében állok vevők rendelkezésére.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, érdeklődjön még ma és tekintsük meg közösen az ingatlant!
Energetikai besorolása: E


Elhelyezkedés

Mezőtúr, Vásárhelyi Pál utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6621280


Fekete Georgina Marianna

Fekete Georgina Marianna

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6621280

Fekete Georgina Marianna

Fekete Georgina Marianna

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó mezőtúri (Vásárhelyi Pál utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m², míg a hozzá tartozó teleké 480 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 266 000 Ft, ami a mezőtúri átlaghoz képest 20%-kal magasabb. Az ingatlant Fekete Georgina Marianna referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6621280. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mezőtúr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.