star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mihályfa

  • 110 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 688 m²

    telek

Vételár:

23 millió Ft

Eladó ház Mihályfa

  • 110 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 688 m² telek

  • Eladó ház Mihályfa

  • 110m²


Ár:

23 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Sümegtől 8 km-re a Zala megyei Mihályfán eladó a hagyományos falusi életmódhoz alakított ingatlan.

A gondozott, 1688 m2 telek kiskerttel, gyümölcsössel, saját kúttal rendelkezik, biztonságosan bekerített. Parkolni az udvarban és a fedett gépkocsi beállóban egyaránt lehet.

A vastag téglafalazatú épületben van vezetékes víz, csatorna és áram, míg a fűtést fa tüzelésű kandallók biztosítják. A gáz a telken belülre be lett vezetve. A gondozott, karbantartott lakóház első része nagy méretű tégla míg a hozzáépült vendégszoba részben kő falazatú. Az épület felújítása több lépcsőben történt, 2 fürdőszobával rendelkezik. A bútorzattal együtt történő átadásra van lehetőség, megegyezés kérdése.

A csendes, nyugodt - falusi CSOK listán is szereplő - településen található ingatlan ideális lehetőség a hagyományos, természetközeli életmódot kedvelőknek lakhelyként, illetve a túrázás szerelmeseinek nyaralóként is. A buszmegálló mintegy 50 méterre található, így a tömegközlekedés is jól igénybe vehető. A közelben elérhető, a Keszthelyi-hegység, Kis Balaton, Balaton, de a fürdőhelyek közül Zalaegerszeg, Kehidakustány, Hévíz, Zalakaros is. A szomszédos Sümeg biztosítja egy kisváros elvárt lehetőségeit is.

Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele és tegyen ajánlatot!További információkért keressen bizalommal!
Irodánk teljes körú szolgáltatást nyújt, hitelügyintézéssel és energetikai tanúsítvány készíttetésével.Ne feledje vevőinknek minden szolgáltatásunk ingyenes!


Elhelyezkedés

Mihályfa, Kossuth Lajos utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6646693


Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


49 900 000 Ft

Mihályfa

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 90m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6646693

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó mihályfai (Kossuth Lajos utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 688 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 23 millió Ft, négyzetméter ára 209 091 Ft, ami a mihályfai átlaghoz képest 45%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Megyer Csaba referens a Zalaegerszeg, Ady Endre utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6646693. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mihályfa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.