star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mikosszéplak

  • 74 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 687 m²

    telek

Vételár:

21,8 millió Ft

Eladó ház Mikosszéplak

  • 74 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 687 m² telek

  • Eladó ház Mikosszéplak

  • 74m²


Ár:

21 800 000 Ft

Építés éve
1970
Szobák száma
3

Az ingatlanról:

Mikosszéplak településen kínálom megvételre ezt a bruttó 90 nm-es családi házat. A település az ország nyugati részén, Vas megye délkeleti csücskében fekszik, a környezet csodaszép, a falut szőlőhegyek és erdők veszik körül.

A község mellett lévő Szajki-tavak nemcsak a magyar embereket vonzzák mágnesként, külföldről is érkeznek ide turisták, hogy kiélvezzék a békés, nyugodt környezetet. Ha ez nem lenne elég, a "tengerünket", a Balatont is csupán 40 perces autóútra találjuk innen.

Az épületben 10 évvel ezelőtt felújítások történtek, hőszigetelt fa nyílászárók kerültek beépítésre, a helyiségek új burkolatokkal lettek ellátva. A cseréphéjalású tetőszerkezet jó állapotú, a tetőtér (kb. 60 nm) beépíthető. A födém is szigetelve van, és néhány éve az épület lábazati szigetelést is kapott.

Az ingatlanban az alábbi helyiségek találhatóak: 2 szoba, nappali, konyha, étkező, kamra, fürdőszoba, külön WC, közlekedő.

A szobákban laminált padlóburkolatot találunk, a többi helyiségekben járólap van. A fűtés jelenleg a nagyon hangulatos cserépkályhával és egy hagyományos kályhával megoldott, de a gáz-fűtési rendszer kiépítésére is van lehetőség.

Az udvaron egy 112 nm-es (16 m x 7 m) csarnokot is találunk, illetve különálló garázst, több tárolót.
A telek 1 687 nm nagyságú, minden oldalról bekerített, a kertben több gyümölcsfa, veteményezésre/gazdálkodásra alkalmas terület van, illetve ásott kút is fellelhető.

Az ár irányár! Jöjjön el, nézze meg, és ha tetszik, tegyen rá ajánlatot!

Amennyiben az ingatlan elnyerte a tetszését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk!
Szolgáltatásaink körében szakszerű tanácsadással, bank-semleges hitel-ügyintézéssel és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: nincs.
Gázellátás: utcán.


Helyiségek

Közlekedő
4m²
Wc
1.05m²
Fürdőszoba
6m²
Kamra
3m²
étkező
9m²
Konyha
6m²
Nappali
14.5m²
Szoba
15.75m²
Szoba
15m²

Elhelyezkedés

Mikosszéplak


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6504688


HASONLÓ INGATLANOK


41 000 000 Ft

Mikosszéplak, Csendes utcája

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 70m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6504688

Az általad megtekintett eladó mikosszéplaki családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 74 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 687 m². További jellemzői: az építés éve 1970. A családi ház ára 21,8 millió Ft, négyzetméter ára 294 595 Ft, ami a mikosszéplaki átlaghoz képest 33%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Irimi Barbara referens a Ft Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6504688. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mikosszéplak ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.