star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Miskolc

  • 180 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 414 m²

    telek

Vételár:

62 millió Ft

Eladó ház Miskolc

  • 180 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 414 m² telek

  • Eladó ház Miskolc

  • 180m²


Ár:

62 000 000 Ft

Építés éve
1991
Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladó Impozáns 2 Szintes Sorház Miskolcon, Kedvelt Lakókörnyezetben!

Miskolc egyik legkedveltebb sorházas utcájában kínálunk eladásra egy lenyűgöző, 180 nm-es, 2 szintes, galériás sorházat. Az ingatlan Tapolcához és az Egyetemvároshoz közel, az Avas alján található, ideális elhelyezkedése a város szívében.

Az 1991-ben egyedi tervezéssel épült, tégla falazatú családi ház a modern életstílust képviseli. A nappali + 4 szoba és 2 fürdőszoba tökéletes otthoni kényelmet biztosítanak. A földszinten található hatalmas, kertkapcsolatos nappali, mely 5 m belmagasságával és sok üvegfelülettel rendkívül impozáns. Az étkező és konyha közvetlenül kapcsolódik ehhez a térhez. Az alsó szinten még egy hálószoba, fürdőszoba és egy különleges hobbi vagy dolgozó szoba is megtalálható.

A galéria szinten nyílnak a tetőtéri hálószobák és a tágas fürdőszoba. Az ingatlan teljes területén kiterjedő pince található, mely a házból és az udvarról is könnyen megközelíthető. A pince részében egy tágas garázs is helyet kapott.

A panorámás kilátással rendelkező ingatlan felső szintjén erkély, a nappaliból kilépve pedig kertkapcsolatos fedett terasz található. Az önállóan épült garázs további kényelmet és parkolási lehetőséget biztosít.

A ház statikailag hibátlan, újszerű tetőszerkezettel rendelkezik. Fűtése gáz-cirkó, és a hidegburkolatok alatt padlófűtés gondoskodik a kellemes hőmérsékletről. A lakóközösség kiváló, a szomszédok összetartanak, ezáltal igazi otthont biztosítva az új tulajdonosnak.

Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy ebben a keresett utcában saját otthonával rendelkezzen! Vegye fel velem a kapcsolatot és ismerje meg közelebbről ezt a kivételes ingatlant!

Az ingatlan vásárlásához kedvezményes szolgáltatások állnak rendelkezésre, a teljes OTP bankcsoport háttértámogatásával.
/ BIZTOSÍTÁS, HITEL, CSOK, BABAVÁRÓ, ÜGYVÉD /


Elhelyezkedés

Miskolc, Korach Mór utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6617133


Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6617133

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó miskolci (Korach Mór utca) sorház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A sorházról 32 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 180 m², míg a hozzá tartozó teleké 414 m². További jellemzői: az építés éve 1991, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A sorház ára 62 millió Ft, négyzetméter ára 344 444 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Vályi Attila referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6617133. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.