star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Miskolc

  • 120 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 557 m²

    telek

Vételár:

81,99 millió Ft

Eladó ház Miskolc

  • 120 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 557 m² telek

  • Eladó ház Miskolc

  • 120m²


Ár:

81 990 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

Miskolc Martin-kertváros legkedveltebb részén eladó 120 nm alapterületű családi ház.
A telek mérete: 557 nm
Helyiségek:
Előszoba, fürdőszoba, melyből egy mosókonyha nyílik zuhanyzóval, önálló mellékhelyiség, gardrób, 2 szoba, nappali, étkező, konyha, melyhez kamra tartozik.
Az egyik szoba nagyságából adódóan leválasztható, több szobássá alakítható.
Sőt a felső szint teljes mértékben lakhatóvá alakítható, melynek a tervei is elkészültek korábban, ahol az alapot a betonfödém adja.

A ház fűtését egy 12kw-os levegő-víz hőszivattyú látja el, melegvíz ellátását egy okos melegvizes bojler, energiaellátását pedig egy 6,8kw-os napelemes rendszer. Alternatívaként gázkazán is rendelkezésre áll.
A nappaliban elhelyezkedő kandalló nem csak a meleget, de az otthon hangulatát is biztosítja.

Az udvaron található garázs, mely elektromos ajtóval ellátott akár csak a kapu, továbbá a parkolás egy fedett beálló alatt is megoldott.
Amennyiben felkeltette érdeklődését telefonáljon.
Teljes körű ügyintézés hitel esetén is!


Elhelyezkedés

Miskolc, Fövényszer utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6630835


+36 20

Ingatlannet kód: NET6630835


Az általad megtekintett eladó miskolci (Fövényszer utca) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 557 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 81,99 millió Ft, négyzetméter ára 683 250 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 46%-kal magasabb. Az ingatlant Németh Adrienn referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6630835. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.