star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Miskolc

  • 65 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 516 m²

    telek

Vételár:

35 millió Ft

Eladó ház Miskolc

  • 65 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 516 m² telek

  • Eladó ház Miskolc

  • 65m²


Ár:

35 000 000 Ft

Építés éve
1938
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Miskolc frekventált városrészében, a Tamperén vált eladóvá egy 65 m2-es, összkomfortos, földszinti házrész. Az ingatlan 1938-ban épült téglából, cseréptetővel. A polgári stílusú épületben két lakást alakítottak ki, egyet a földszinten, egyet az emeleten. A ház alatt található a közös használatú szuterén, amely víz és villany közművekkel ellátott. Az 516 m2-es udvar szintén közös használatú, amelyre egy garázst építettek, és a lehetőség van egy másik garázs felépítésére is. A földszinti lakás felújítandó, gázkonvektoros fűtésű, nagy ablakokkal, tágas terekkel rendelkezik. Korszerűsítés, felújítás, akár átalakítás alkalmával kellemes otthon alakítható ki belőle, de alkalmas lehet irodának vagy rendelőnek is. További információért vagy időpont egyeztetésért kérem, keressen a megadott elérhetőségeken!


Elhelyezkedés

Miskolc, Benke József utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6632069


Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6632069

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó miskolci (Benke József utca) házrész 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A házrészről 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 65 m², míg a hozzá tartozó teleké 516 m². További jellemzői: az építés éve 1938, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A házrész ára 35 millió Ft, négyzetméter ára 538 462 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 18%-kal magasabb. Az ingatlant Nagy Tibor referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6632069. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.