star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mogyoród

  • 116 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 433 m²

    telek

Vételár:

225 millió Ft

Eladó ház Mogyoród

  • 116 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 433 m² telek

  • Eladó ház Mogyoród

  • 116m²


Ár:

225 000 000 Ft

Szobák száma
6 (3 + 3)
Ingatlan állapota
új építésű
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

BUDAPEST 20 KM-ES VONZÁSKÖRZETÉBEN, MESSZE A VÁROS ZAJÁTÓL, DE MÉGIS LUXUSKÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT?

Mogyoród szívében, saját garázzsal megépülő modern ikerház, egyedülálló megjelenésével megragad minden tekintetet.

A jól frekventált környezetben épülő 3+3 szobás ikerház, lakásonként 36nm-es nappali, 3nm-es tároló, 13nm-es erkély, kert, amivel büszkélkedhet.

Műszaki tartalma megfelel a környezettudatos, energiahatékony otthonok XXI. századi elvárásainak.

Kuriózumként említhető, hogy az ikerházhoz kapcsolódó telek alapterülete a szokásosnál lényegesen nagyobb! A precízen átgondolt ikres beépítésnél a tervezők különös figyelmet fordítottak arra, hogy az épületek között ne legyen közös falszakasz az egyéb hanghatások elkerülése és a nyugodt lakhatás érdekében. Ahogy arra is ügyeltek, hogy az adott területen elhelyezkedő épületegyüttesek jól hasznosítható elő- és (vagy csak) hátsó kerttel rendelkezzenek.

Amennyiben békés lakókörnyezetben szeretné tölteni a mindennapjait, hívjon, hogy fizikálisan is megtekinthesse az ingatlanok bármelyikét! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 347757


Elhelyezkedés

Mogyoród, Árpád vezér út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6483713


+36 30

Ingatlannet kód: NET6483713

Az általad megtekintett eladó mogyoródi (Árpád vezér út) ikerház 6 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 3 félszoba). Az ikerházról 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 116 m², míg a hozzá tartozó teleké 433 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. Parkolási lehetőség: 1 garázs. Az ikerház ára 225 millió Ft, négyzetméter ára 1 939 655 Ft, ami a mogyoródi átlaghoz képest 54%-kal magasabb. Az ingatlant Dr. Mózes Imre referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6483713. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mogyoród ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.