star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mogyoród

  • 32 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 740 m²

    telek

Vételár:

25,9 millió Ft

Eladó ház Mogyoród

  • 32 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 740 m² telek

  • Eladó ház Mogyoród

  • 32m²


Ár:

25 900 000 Ft

Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
elektromos
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Mogyoródon, a Kukukk-hegyen, eladó családi ház 740 nm-es telken. Közművek szempontjából villany (25 Amper) a házban, kút víz van bevezetve az ingatlanba. A fűtést kandalló biztosítja ( Schiedel kéménnyel), illetve az elektromos hálózat infra fűtésnek elő lett készítve. A külső szigetelésnek (10 cm), és a hőszigetelt üvegezésű fa nyílászáróknak köszönhetően kedvező az ingatlan fenntartási költsége. Nincs vízdíj, csatornadíj, emésztőre kötött.
Az ingatlan 2009-ben épült (könnyűszerkezet+tégla), amerikai zsindely fedésű.
Belül rendkívül jó elosztású, 7,5 nm-es fedett teraszról lépünk egy 16,3 nm-es amerikai-konyhás nappaliba, innen nyílik a 8 nm-es háló, és a 8 nm-es kádas fürdő. A meleg vizet villanybojler biztosítja.
A bejárati ajtó 5 ponton záródó biztonsági ajtó.

A kertben külső tároló található a kerti eszközöknek, illetve több autó számára van beállási lehetőség, bőven van hely medencének, veteményesnek is..

Az M3 autópálya közelsége lerövidíti a Pestre való bejárás idejét.

Szeretne egy csendes, madárcsicsergős helyen élni? Akkor ez az ingatlan esélyes lehet. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 349781


Elhelyezkedés

Mogyoród, Kukukkhegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6630162


+36 70

Ingatlannet kód: NET6630162

Az általad megtekintett eladó mogyoródi (Kukukkhegy) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 32 m², míg a hozzá tartozó teleké 740 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 25,9 millió Ft, négyzetméter ára 809 375 Ft, ami a mogyoródi átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Hámor Péter referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6630162. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mogyoród ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.