star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mogyorósbánya

  • 130 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 516 m²

    telek

Vételár:

49 millió Ft

Eladó ház Mogyorósbánya

  • 130 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 516 m² telek

  • Eladó ház Mogyorósbánya

  • 130m²


Ár:

49 000 000 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
1 garázs

Az ingatlanról:

Mogyorósbányán tégla építésű, két külön bejáratról megközelíthető, két lakásos családi házat kínálok megvételre. Az ingatlan folyamatosan karbantartott, tetőszerkezete ép, statikai állapota kiváló. Több fűtésrendszerrel rendelkezik( központi gáz, konvektor, kandalló), így gazdaságosan fűthető. A házhoz műhely, pince, présház, garázs és fedett autóbeálló is tartozik. A telek 1516 m2, melynek jelentős része művelés alatt áll, jelenlegi tulajdonosa biogazdálkodást folytat. Termő gyümölcsfák, szőlőültetvény gazdagítja a kertet. Önnek ajánlom ezt a házat, ha nyugodt, a külső körülményektől kevésbé függő életet szeretne maga és családja számára. A településen óvoda, bölcsőde, általános iskola, orvosi rendelő és bolt és étterem is megtalálható.


Elhelyezkedés

Mogyorósbánya


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6607802


Társ Ingatlaniroda

Társ Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6607802

Társ Ingatlaniroda

Társ Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó mogyorósbányai családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 516 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 49 millió Ft, négyzetméter ára 376 923 Ft, ami a mogyorósbányai átlaghoz képest 21%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kiss-Trnka Zsuzsanna referens a Társ Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6607802. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mogyorósbánya ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.