star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Moha

  • 108 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 917 m²

    telek

Vételár:

44,99 millió Ft

Eladó ház Moha

  • 108 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 917 m² telek

  • Eladó ház Moha

  • 108m²


Ár:

44 990 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Eladó családi ház Mohán !Mindössze 15 perc autóval Székesfehérvártól, 30 perc kerékpárral, a kiépített kerékpárúton.108 m²-es, 4 szobás, összközműves, vegyes falazatú családi házat. Ez a ház tökéletes választás nagycsaládosoknak!A településen a FALUSI CSOK elérhető !Főbb jellemzők:- Helyiségek: 4 tágas szoba- Vegyes falazat, fa tetőszerkezettel, pala és cserép fedéssel.- Felújításra vár, így saját ízlése szerint alakíthatja.- A vízvezeték az órától cserélve, villanyvezetékek újrahúzva.- 2 szoba a garázs helyén kialakítva. A hivatalos felrajzoltatása folyamatban van, így a FALUSI CSOK igénybe vehető lesz.- Telek mérete: 917 m².- Ásott kút bőséges vízzel.- Körbekerített, árnyékos fás kert a telek hátsó részén.- Boros pince és 12 m² melléképület.- Fűtés: konvektor, meleg víz: villanybojler.- Székesfehérvár mindössze 10 perc autóval, de a településen kerékpárút is halad át.Környezet és Elhelyezkedés:**Moha egy bájos kis település, közel Székesfehérvárhoz, ideális választás azoknak, akik a városi élet zaja elől menekülve, mégis a város közelségében szeretnének élni. A kerékpárút lehetőséget ad a környezettudatos közlekedésre is.Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Képzelje el, hogy a saját kertjében pihen, a gyerekek a fák között játszanak, miközben a borospincében saját borát érleli. A ház tökéletes választás azoknak, akik a vidéki nyugalom és a város közelségének kombinációjára vágynak. Jöjjön el, nézze meg és képzelje bele magát ebbe a csodálatos otthonba!


Elhelyezkedés

Moha


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6607306


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


14 000 000 Ft

Moha

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 25m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6607306

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó mohai családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 108 m², míg a hozzá tartozó teleké 917 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 44,99 millió Ft, négyzetméter ára 416 574 Ft, ami a mohai átlaghoz képest 14%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Frebrich Szilvia referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6607306. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Moha ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.