star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mohács

  • 75 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 281 m²

    telek

Vételár:

29,9 millió Ft

Eladó ház Mohács

  • 75 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 281 m² telek

  • Eladó ház Mohács

  • 75m²


Ár:

29 900 000 Ft

Építés éve
1980
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladó egy családi ház Mohácson, amely egy 281 nm-es telken helyezkedik el. Az ingatlan az elmúlt egy évben szinte teljes körű felújításon esett át, így modern és kényelmes otthont kínál Önnek és családjának.

A házban 3 szoba található, amelyek tágas és funkcionálisak. Az elmúlt időszakban új konyha és fürdőszoba került kialakításra. Az ingatlant szigetelték, ami biztosítja a jobb hő- és hangszigetelést. A földszinten a nyílászárók cseréje megtörtént, míg az emeleten a fa nyílászárók megmaradtak, mert jól záródnak.

Az emeleten egy 1 éves Gree klíma gondoskodik a kellemes hőmérsékletről, míg az energiatakarékos 5.75 kW napelemrendszer segít csökkenteni a költségeket és környezetbarát módon energiát termelni. A fúrt kút lehetőséget nyújt a kert locsolásához és más vízigények kielégítéséhez.

Az ingatlant egy 12 nm-es garázs és egy 4 nm-es tároló egészíti ki, amelyek további tárolási és parkolási lehetőséget biztosítanak.

Amennyiben igényt tart rá, a tulajdonos vállalja a kerítés megépítését, hogy még teljesebbé tegye az otthonát.

Ha érdekli az ingatlan várom hívását!

Referencia szám: HZ088077-IN


Elhelyezkedés

Mohács, Cselepatak utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6571158


Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6571158

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó mohácsi (Cselepatak utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m², míg a hozzá tartozó teleké 281 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 29,9 millió Ft, négyzetméter ára 398 667 Ft, ami a mohácsi átlaghoz képest 27%-kal magasabb. Az ingatlant Balázs Éva referens a Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6571158. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mohács ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.