star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mohács

  • 120 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 502 m²

    telek

Vételár:

25 millió Ft

Eladó ház Mohács

  • 120 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 502 m² telek

  • Eladó ház Mohács

  • 120m²


Ár:

25 000 000 Ft

Építés éve
1925
Szobák száma
3
Fűtés
konvektor
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
vegyes

A beltér:

Árcsökkenés!!!
Mohácson a Vörösmarty utcában, a Dunához közel jó állapotban lévő lakóház eladó.

Kiváló elhelyezkedése miatt könnyen megközelíthető a Széchenyi tér, a Sétáló utca, a Polgármesteri Hivatal és a Posta, mindössze néhány perces sétával elérhető több üzlet és bolt is. Jelenleg is lakható állapotban van, de felújítással egy gyönyörű belvárosi otthonná alakítható.

A fürdő, konyha, a vízvezetékek felújítottak, a külső nyílászárók egy részét hőszigetelt műanyag ablakokra cserélték. A tető lécezése és cserepezése felújított. A fűtés gázkonvektoros.

Az épületben előszoba, konyha-étkező, fürdő WC-vel, három szoba található. Mivel a háznak két bejárata is van, ezért kis ráfordítással két külön lakrésszé is alakítható.

A tágas udvarban garázs, kút, pince, két tároló is helyet kapott.

Az ingatlan tehermentes, egy tulajdonosa van. Ha meg szeretné tekinteni az ingatlant hívjon bizalommal!


Elhelyezkedés

Mohács, Vörösmarty utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6575928


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6575928

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó mohácsi (Vörösmarty utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 502 m². További jellemzői: az építés éve 1925, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 25 millió Ft, négyzetméter ára 208 333 Ft, ami a mohácsi átlaghoz képest 28%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Róbert referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6575928. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mohács ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.