star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mohács

  • 110 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 800 m²

    telek

Vételár:

29,9 millió Ft

Eladó ház Mohács

  • 110 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 800 m² telek

  • Eladó ház Mohács

  • 110m²


Ár:

29 900 000 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladó egy 110 négyzetméteres kertes családi ház, Mohács Újvárosban.

Az ingatlanhoz 1800 négyzetméteres, gyönyörű telek tartozik!
A 110 négyzetméter megoszlása: 4 szoba, konyha, fürdőszoba, valamint kazánház és tágas előszoba található.
A helyiségek igény szerint átalakíthatók.

A fűtési rendszer külön kazánházban fatüzelésű kazánnal van megoldva, amely az egész házban egyenletes hőmérsékletet biztosit. A rezsi költsége a ház méretéhez képest alacsony.

A környék infrastruktúrája jó mivel, iskola, óvoda, bolt, akár biciklivel is elérhető. Az ingatlan könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval is.

A házhoz melléképület és garázs is tartozik. Az 1800 négyzetméteres telken, a kert gondozott az autóbeálló térkővel ellátott. Az ingatlan ideális a nyugodt családi élethez.

Ha szeretne egy saját otthont akkor ne habozzon hívni információkért és a megtekintésért! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 361181


Elhelyezkedés

Mohács, Mohács Újváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6597073


GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6597073

GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó mohácsi (Mohács Újváros) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 800 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 29,9 millió Ft, négyzetméter ára 271 818 Ft, ami a mohácsi átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Dr. Gombai Magdolna referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6597073. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mohács ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.