star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mohács

  • 143 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 503 m²

    telek

Vételár:

95 millió Ft

Eladó ház Mohács

  • 143 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 503 m² telek

  • Eladó ház Mohács

  • 143m²


Ár:

95 000 000 Ft

Építés éve
1980
Szintek
1
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Egyedi ingatlan Mohácson!Miért egyedi ? Mert családi otthon, és üzleti lehetőség is lehet az új tulajdonosa számára.A földszinten 80m2-en 2 szoba, konyha, tusoló és egy fényes tágas nappali található. Ez már egy külön lakrész, így akár generációk összeköltözésére is kiválóan alkalmas.A falépcsőn felérve az emeleten déli fekvésű nappali, nyitott konyha és 3 félszoba, gardrób, és kádas fürdőszoba +wc található. A terek világosak hiszen a tetőtéri ablakok jól bevilágítják a szobákat. A tetőtérben 60m2-en laminált burkolatok, és egyedi színek teszik hangulatossá ezt a lakrészt. A ház szigetelt, fűtése gázkazánnal működik, de a földszinten lévő kandalló is hangulatos a téli estéken. A ház udvarán garázsok tárolók vannak ,akár 3 autóval is kényelmesen beállhatunk a garázsba. A dupla garázs tetőterében külön szoba került kialakításra, illetve egy nyárikonyha is segít a nyári partik vendégeinek kiszolgálására . A ház bejárata mellett pedig fából készült fedett terasz, ami télen-nyáron egyaránt kellemes időtöltést biztosít a szabadban.Miért alkalmas üzleti célokra?Mert a főút mellett van, és jelenleg is egy vállalkozás üzemel az ingatlanban.. Jól megközelíthet , és raktározási célra is alkalmas, hiszen sok tároló van az udvarban. Jöjjön nézze meg tervezzük meg együtt új otthonát, vállalkozását!További kérdéseire szívesen válaszolok!

Referencia szám: HZ066822-IN


Elhelyezkedés

Mohács


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6639852


+36 20

Ingatlannet kód: NET6639852


Az általad megtekintett eladó mohácsi családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 143 m², míg a hozzá tartozó teleké 503 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 95 millió Ft, négyzetméter ára 664 336 Ft, ami a mohácsi átlaghoz képest 56%-kal magasabb. Az ingatlant Kassai Ramóna referens a Pécs, Kincses út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6639852. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mohács ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.