star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Monor

  • 154 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 768 m²

    telek

Vételár:

48 millió Ft

Eladó ház Monor

  • 154 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 768 m² telek

  • Eladó ház Monor

  • 154m²


Ár:

48 000 000 Ft

Építés éve
1982
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladásra kínálunk Monor központjában egy 154 m2 hasznos alapterületű családi házat, 768 m2-es önálló telken.
Az ár tartalmazza az ingatlan teljes homlokzat 15cm szigeteléséhez szükséges kőzetgyapotot, és az ingatlan teljes tetőhéjazat cseréjéhez szükséges Bramac cserepeket. Az ingatlan beton alapra, téglából épült, teljes felújításon és átalakításon esett át.
- A belső elrendezés teljes átalakításra került, létesült a földszinten egy amerikai-konyhás nappali, szoba, fürdő wc-vel és egy gardrób, az emeleten pedig 3 darab további hálószoba és még egy fürdő wc-vel,
- teljes közműhálózat újra lett húzva,
- padlófűtés kialakításra került, és minden előkészítés rendelkezésre áll egy hőszivattyús rendszer működtetéséhez.
A teljes felújítás és átalakítás statikai szakvélemény alapján készült!
A telek 768 m2, rendezett, önálló, méretéből adódóan felhasználásának módjáról csak a leendő tulajdonos szabhat határokat.

Az ingatlan Monor szívében helyezkedik el, infrastruktúrája kiváló. Tulajdonképpen sétatávolságon belül elérhető bevásárlási lehetőség, egészségügyi intézmények, oktatási intézmények, hivatali intézmények stb.


Elhelyezkedés

Monor, Arany János utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6540843


+36 30

Ingatlannet kód: NET6540843


Az általad megtekintett eladó monori (Arany János utca) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 154 m², míg a hozzá tartozó teleké 768 m². További jellemzői: az építés éve 1982, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 48 millió Ft, négyzetméter ára 311 688 Ft, ami a monori átlaghoz képest 38%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Görög-Bodon Ottilia referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6540843. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Monor ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.