star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Monor

  • 176 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 586 m²

    telek

Vételár:

94,9 millió Ft

Eladó ház Monor

  • 176 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 586 m² telek

  • Eladó ház Monor

  • 176m²


Ár:

94 900 000 Ft

Építés éve
1988
Szintek
1
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
egyéb

Az ingatlanról:

Olyan házat keresel ahová csak költözni kell és nem kell bajlódni a felújítással?
Megtaláltad!

Monor városában eladó egy 2021 - ben gyönyörűen felújított családi ház ! Az ingatlan összközműves a telek mérete ideális 586 négyzetméteres. Nagyon csendes utcában, szabadidőpark közelében található, kiváló szomszédokkal. 2021 ben belül teljeskörűen fel lett újítva a családi otthon. Az alábbi munkálatokat végezték el a szakemberek. (villanyvezetékek cseréje, fűtés korszerűsítés, a kondenzációs gázkazán még garanciális, burkolás, festés, nyílászárók cseréje redőnnyel felszerelve, fürdőszoba..)
Melegvizet villanybojler állítja elő, de igény szerint Westen gázkazánnal is üzemeltethető. A bojlerek szintén garanciálisak. A fűtésére három lehetőség lett kialakítva, kondenzációs kazán, vegyes tüzelésű kazán, továbbá 3 inverteres, okos telefonról irányítható, hűtő-fűtő klíma áll rendelkezésünkre. Jelenleg négy külön bejáratú szobában kényelmesen elfér egy nagyobb család, de a tetőtérben kialakítható további kettő, ha az igények úgy kívánják.
A szemet gyönyörködtető amerikai konyhás nappaliban ledes hangulatvilágítás lett tervezve. Autóval a garázsban lehet parkolni, ami fűthető, ezenfelül egy fedett kocsibeálló is praktikusan ki lett alakítva. Számos extrával rendelkezik a szép családi fészek, mint például: kovácsoltvas kerítés, erkélyeken a korlátok is azok, elektromos kapu, kamerarendszer kívül-belül, riasztó, öntözőrendszer, ami fúrt kútról üzemel.

Ajánlom azoknak a családoknak, akiknek fontos a jó szomszédsági viszony, akik szeretik a csendes, nyugodt, vidéki életet, de mégis közel szeretnének lenni Budapesthez. A ház 1 km-es körzetében megtalálható: Pékség, Rendőrség, Cukrászda, Gyógyszertár, Posta, Vendéglő, Könyvtár, Zöldséges, Rossmann, Dm, Élelmiszer boltok, Okmányiroda, Bankok, Piac, Bölcsőde, Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Uszoda, Vasútállomás, Ingyenes elektromos autó töltő.
Monor a dél-kelet pesti agglomerációban, egy dinamikusan fejlődő város, a jó minőségű lakókörnyezetet egyre színvonalasabb közszolgáltatásokkal is biztosító, egyúttal a befektetők számára is vonzó település.

Monor olyan város, ahol jó élni, ahol jó befektetni.
Kiváló közlekedésének köszönhetően az ország bármely pontja könnyen elérhető.


Elhelyezkedés

Monor, Türr István utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6540871


+36 30

Ingatlannet kód: NET6540871


Az általad megtekintett eladó monori (Türr István utca) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 176 m², míg a hozzá tartozó teleké 586 m². További jellemzői: az építés éve 1988, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 94,9 millió Ft, négyzetméter ára 539 205 Ft, ami a monori átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant Görög-Bodon Ottilia referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6540871. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Monor ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.