star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mór

  • 482 m²

    alapterület
  • 10

    szoba
  • 1 132 m²

    telek

Vételár:

48 millió Ft

Eladó ház Mór

  • 482 m² alapterület
  • 10 szoba
  • 1 132 m² telek

  • Eladó ház Mór

  • 482m²


Ár:

48 000 000 Ft

Építés éve
1983
Szintek
1
Szobák száma
10
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Székesfehérvártól 26 km-re a Vértes és a Bakony ölelésében fekvő kisvárosban, Móron két generációnak lakóteret biztosító ikerház eladó egyben!1132 m2-es telken kettő bruttó 241 m2-es ház, azaz összesen bruttó 482 m2-es tégla építésű ikerház eladó! Az ingatlan két külön lakásból áll, melyek rendelkeznek külön helyrajzi számmal, illetve külön közmű órákkal, egymásnak tükörképei. Lakásonként 4 szoba, 1 nappali (akár igény szerint 2 nappalissá alakítható), dupla fürdő és mellékhelyiség, konyha-étkező helyiségek találhatóak, ezen felül a földszinten és az emeleten is tágas terasz van. Ezen kívül a 75 m2-es padlástér további lehetőséget ad az ingatlan bővítésére, hiszen beépíthető.A ház 1983-ban épült, folyamatosan karbantartották, részben lettek nyílászárók cserélve, illetve ahol szükség volt az elektromos hálózat is felújításra került, az árnyékosabb második ház kapott egy hőszigetelést. Átlagos állapotú, kisebb ráfordítás után költözhető.A ház tartalmaz még egy közös helyiséget a pinceszinten, melyben egy-egy tároló illetve a kazánház kapott helyet, az udvaron van egy külön építésű melléképület, melyet jelenleg műhelynek és tárolónak használnak, de bármilyen hasznosításra alkalmas lehet.A város Budapesttől és Győrtől egy órányi autóútra fekszik, ami mind autóval, mind tömegközlekedéssel gyorsan és kényelmesen megközelíthető.Az ingatlan Mór központjától 700 m-re található. Buszközlekedés kiváló, a környező városok könnyen megközelíthetőek, a távolsági buszmegálló 700 m-re található a háztól.A városban megannyi munkalehetőség, több általános iskola, bölcsőde, óvoda, gimnázium és szakközépiskola is működik. Számtalan kikapcsolódási lehetőséggel rendelkezik, bicikliúton akár a Balatonig is tekerhetünk, de számos turistaútvonal indul a Vértesbe. Uszoda, teniszpályák, minden megtalálható az aktív kikapcsolódáshoz.


Elhelyezkedés

Mór


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6574767


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


39 900 000 Ft

Mór

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 95m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6574767

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó móri ikerház 10 szobával rendelkezik (ebből 10 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 482 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 132 m². További jellemzői: az építés éve 1983, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Az ikerház ára 48 millió Ft, négyzetméter ára 99 585 Ft, ami a móri átlaghoz képest 61%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Mike Mariann referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6574767. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mór ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.