star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mosonmagyaróvár, Moson

  • 103 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 540 m²

    telek

Vételár:

95,8 millió Ft

Eladó ház Mosonmagyaróvár, Moson

  • 103 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 540 m² telek

  • Eladó ház Mosonmagyaróvár, Moson

  • 103m²


Ár:

95 800 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2023
Szobák száma
4
Fűtés
cirkófűtés

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Egyediség, stílus, megjelenés, exkluzív és modern környezet - Minőségi anyagokból épült, megbízható kivitelező által megépített, kulcsrakész állapotú ikerházi lakást kínálok megvételre, Mosonmagyaróvár nívós lakóparki részén. A környék új építésű családi házas övezet, barátságos és inspiráló, ahol minden ingatlannak megvan a maga különlegessége.

A 103,06 nm lakótérrel rendelkező utcafronti lakást tökéletesen átgondolt kialakítás jellemzi. Magában foglal egy nappali-étkező-konyhát, 3 külön nyíló hálószobát, fürdőszobát, WC-t, közlekedőt, fedett belépőt, szélfogót és egy 12,23 nm-es teraszt. A nappali-étkező helyiségekben a megemelt belmagasság különleges atmoszférát teremt, jelentősen növelve ezzel a térérzetet. Gondosan tervezett elrendezés, mely maximális funkcionalitást és kényelmet nyújt. A ~400 nm zöldterület a kültéri kikapcsolódásnak ad helyet, kiterjesztve az otthon életterét a szabadban, és lehetőséget nyújt a kényelmes és privát környezet kialakítására.

Az ingatlan kivitelezése során kiemelt figyelmet fordítottak a kiváló műszaki tartalom kialakítására. A LEIER zsalukővel épített monolit vasbeton stabil sávalapot biztosít. A főfalak Wienerberger Porotherm 30 N+F falazóblokkokból készültek, melyek hanggátló PTH téglával vannak ellátva a lakások között. Az épület többi része Wienerberger Porotherm 10-es téglából épített válaszfalakkal rendelkezik. A hőszigetelés 20 cm vastag Austrotherm AT-H80 szigetelés által biztosított. A vakolat Baumit Granoportop műgyantabázisú kőporos vakolat, míg a tető vízszigetelése SIKA PVC szigetelélssel történt. A lapostetők korcolt LINDAB fémlemezfedéssel ellátottak, melyekre antracit LINDAB fémlemez ereszcsatornák kerültek.

Az épületben a nyílászárók minőségi műanyagból készültek, 3 rétegű Thermoplan üvegezéssel, antracit színben. Az ingatlan magas minőségű hideg- és melegburkolatokkal, szaniterekkel és csaptelepekkel van ellátva, melyek hozzájárulnak az otthon kiváló minőségéhez és komfortjához. A fűtés kondenzációs gázkazánnal megoldott, mely padlófűtéssel kombinált rendszert alkot, és emellett a melegvizet is szolgáltatja. A belső falak modern ajtókat kaptak, és a falak glettelt, festett felülettel rendelkeznek.

Az épület oldalán mozgásérzékelő lámpák kerülnek elhelyezésre, emellett a járdák és kocsibeállók térkővel burkoltan kerülnek átadásra. Az ingatlan emeltszintű fűtéskész állapotban akár azonnal birtokba vehető. Az ár magában foglalja a telekhányadot, és az 5% áfát.

Légy részese ennek a különleges lehetőségnek, és találd meg a tökéletes otthont ebben a modern és inspiráló környezetben!

Hitelre van szükséged?
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljeskörű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésedre! Kérd személyre szabott ajánlatunkat!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Wc
1m²
Fürdőszoba
7.72m²
Konyha
9.49m²
Szoba
38.9m²
Szoba
12.07m²
Szoba
12.04m²
Szoba
12.89m²

Elhelyezkedés

Mosonmagyaróvár, Moson


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6644429


Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6644429

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Mosonmagyaróvár, mosoni családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 103 m², míg a hozzá tartozó teleké 540 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 95,8 millió Ft, négyzetméter ára 930 097 Ft, ami a mosonmagyaróvári átlaghoz képest 20%-kal magasabb. Az ingatlant Koller Klaudia referens az Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6644429. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mosonmagyaróvár, Moson ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.