star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mosonmagyaróvár

  • 126 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 579 m²

    telek

Vételár:

95,7 millió Ft

Eladó ház Mosonmagyaróvár

  • 126 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 579 m² telek

  • Eladó ház Mosonmagyaróvár

  • 126m²


Ár:

95 700 000 Ft

Építés éve
2023
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Hivatkozási szám: 219
Teremtse meg állmai otthonát Mosonmagyaróvár frekventált részén még az idén! Kínálatunk következő ingatlanja a hirdetésben szereplő két darab új építésű családi ház.

Az általunk bemutatott projektben egy 1079 nm2-es rendkívül jó lokációval rendelkező telken két darab önálló családi ház épül. A kivitelező sokéves tapasztalattal és rengeteg referenciával rendelkezik.

Az 1-számú ház egy 579 nm-es telekre épül. A ház alapterülete 120,20 nm melyhez tartozik egy 18,56 nm-es terasz.

Az ingatlan felosztása: fedett belépő, előtér, közlekedő, nagy méretű nappali-konyha, 3 hálószoba, fürdőszoba és külön helységben megtalálható mellékhelység.
Az ingatlan fűtéséről és hűtéséről hőszivattyú gondoskodik mely rendkívül alacsony rezsiköltséget eredményez. Az épület fűtési és hűtési energiáját és meleg víz ellátását levegős hőszivattyú biztosítja (padló- falfűtési rendszer).
Az épület méretezett monolit vasbeton sávalap szerkezettel készül, a lábazati részen Leier 30-as zsalukő kerül. A nyílászárói Thermoplan típusú műanyag szerkezetű, 3 rétegű üvegezésű nyílászárók.Az épület főfalai 30 cm Wienerberg Phoroterm téglából és a két lakás között hanggátló PTH téglával lesznek ellátva. A látványterv szerint, a homlokzati falakon Austrotherm 20-cm vastag hőszigeteléssel készül, bézs, terrakotta és szürke színű Baumit vakolattal. A pontos műszaki tartalomról, a projekt dokumentációjáról kérem érdeklődjön a hirdetésben szereplő elérhetőségeimen.

Az ingatlan kulcsra készen kerül átadásra, kerítéssel körbekerítve, kapuval felszerelve és az udvaron belül gépkocsi beállóval.

Amennyiben az új építésű házak valamelyike, vagy bármely a kínálatunkban található más ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon 06205904145 vagy írjon e-mailt a wetsidecredit@gmail.com címre. Hitelügyintézésben is állunk szíves rendelkezésére!


Elhelyezkedés

Mosonmagyaróvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6514951


West Side Hitel és Ingatlaniroda

West Side Hitel és Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
West Side Hitel és Ingatlaniroda

West Side Hitel és Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6514951

West Side Hitel és Ingatlaniroda

West Side Hitel és Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
West Side Hitel és Ingatlaniroda

West Side Hitel és Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó mosonmagyaróvári ikerház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 3 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 126 m², míg a hozzá tartozó teleké 579 m². További jellemzői: az építés éve 2023. Az ikerház ára 95,7 millió Ft, négyzetméter ára 759 524 Ft, ami a mosonmagyaróvári átlaghoz képest 8%-kal alacsonyabb. Az ingatlant West Side Hitel és Ingatlaniroda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6514951. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mosonmagyaróvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.